Pernilla Wahlgren:

Tårefylt gjenforening med kjæresten

- Jeg hadde sommerfugler i magen, forteller artisten.

TÅRER: Popartisten gråt da hun fikk se kjæresten sin igjen. Foto: Margareta Bloom Sandebäck/Dplay/NTB
TÅRER: Popartisten gråt da hun fikk se kjæresten sin igjen. Foto: Margareta Bloom Sandebäck/Dplay/NTB Vis mer
Publisert

I mai bekreftet artist og realityprofil Pernilla Wahlgren (53) at hun hadde funnet kjærligheten på ny. Det avslørte hun overfor den svenske avisen Aftonbladet.

Samtidig kunne hun avsløre at den utkårede er Christian Bauer (55) fra Åkersberga, nord for Stockholm.

For tiden ferierer den svenske popartisten i Spania og har i den anledning vært borte fra sin kjære.

Nå har paret endelig blitt gjenforent, og i en ny podkastepisode kan Wahlgren fortelle om det romantiske og tårevåte øyeblikket.

HARSELERER: Her gjør den svenske stjerna Pernilla Wahlgren narr av Carolas Eurovision-opptreden. Video: Pernilla Wahlgren / Instagram / Eurovision 2021 Vis mer

Alene i tre uker

Tidligere denne måneden pakket den svenske pop-artisten veskene og vendte nesen mot varmere strøk.

Wahlgren dro nemlig til huset sitt i Spania, som hun har døpt Casa Rosa, der hun hadde besøk av både sønnen Theo (14) og venninnen Jennifer.

53-åringen har støtt og stadig delt bilder av sin utkårede i etterkant av kjærestenyheten, men i forbindelse med ferieturen ble det derimot stille på kjærlighetsfronten.

I den siste episoden av podkasten «Wahlgren och Wistam» kan hun likevel røpe at kjærligheten blomstrer som aldri før, og at Bauer endelig har kommet til Spania etter tre uker fra hverandre.

Her kan hun også røpe grunnen til at Bauer ikke ble sett under første delen av Spania-turen, som var fordi 55-åringen tilbrakte egentid med sine to barn.

Etterlengtet gjenforening

I podkasten forteller hun blant annet om den nervepirrende stunden i forkant av parets etterlengtede gjenforening.

- Jeg hadde sommerfugler i magen, og han skrev: «Shit jeg er 55 år og har sommerfugler i magen» når han satt på flyet og akkurat hadde landet, forteller hun om tiden før møtet.

Videre beskriver TV-profilen hendelsen som en cinematisk opplevelse, der tårene rant idet turtelduene møtte hverandre igjen.

- Han var så fin og tårene rant på han så jeg klemte han. Så sykt at jeg møter noen på en flyplass, og vi står og kysser hverandre kjempelenge. Det er sånt her som man bare har sett på film, forteller 53-åringen videre.

SINGELLIVET: Vi har spurt Isabelle Eriksen hvordan det går med kjærligheten. Reporter: Celina Morken Video: Rød Løper / Thea Hope Vis mer

Det kan derfor virke som at paret er hodestups forelsket om dagen, og Wahlgren skal være overlykkelig for å ha funnet sin partner.

- Det er koselig å være nyforelsket, så herlig at jeg ikke orker det. Jeg irriterer meg ikke på noe som helst, han er verdens beste, forteller hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Lykken snudde etter sorgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer