Tara Reids kropp skaper sterke reaksjoner

- En hver normal person kan se at dette ikke er sunt.

Fans har uttrykt sin bekymring for Tara Reids helse etter at hun dukket opp i dette antrekket på fest i Hollywood lørdag. Foto: NTB Scanpix
Fans har uttrykt sin bekymring for Tara Reids helse etter at hun dukket opp i dette antrekket på fest i Hollywood lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På slutten av 1990- og starten av 2000-tallet gjorde skuespiller Tara Reid (40) suksess med «American Pie»-filmene.

De siste årene har Hollywood-stjernen derimot skapt større overskrifter med sitt utsvevende partyliv enn sine prestasjoner på lerretet.

I helgen dukket Reid opp på den årlige Halloween-festen til magasinet Maxim i Los Angeles, og mange sperret opp øynene da hun skled ned den røde løperen.

40-åringen, som aldri har vært flau for å vise frem kroppen sin, hadde nemlig minimalt med klær på seg - og avslørte en svært tynn stjerne.

Blondinen har selv postet bilder av seg selv fra arrangementet på Instagram, og den syltynne kroppen hennes vekker nå bekymring hos fansen.

@maximmag 2016 Halloween#maximhalloweenparty2016 #maximhalloween

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on

Saken fortsetter under bildet.

- Det er trist for mange er ikke klar over at de selv er syke. En hver normal person kan se at dette ikke er sunt eller normalt. Du må snakke med noen, kjære deg, råder en.

- Vær så snill å ta vare på deg selv, Tara, ber en annen.

- Du er vakker, men vær så snill å spise noe mat slik at du ser sunn ut.

- Omg! Dette gjør meg virkelig trist. Du trenge hjelp, kjære deg!

- Slutt å sulte deg selv. Du er bare skinn og bein. Du trenger en cheeseburger, skrives det.

- Jeg er den jeg er

Dette er langt fra første gang skuespilleren, som for tiden er å se i «Sharknado»-filmene, har mottatt bekymringsmeldinger for helsen sin.

- Det ser ut som om hun holder en usunn vekt på mellom 38,5 og 40,8 kilo. Dette er ekstremt usunt og farlig, og hun kan utvikle helseproblemer i fremtiden. Mange undervektige kvinner sliter med infertilitet, beinskjørhet og blodmangel, sa ernæringsfysiolog og personlig trener Charlene Ciardiello til RadarOnline i vinter.

Selv har Tara flere ganger forsvart seg selv og vekten sin etter å ha fått kroppskritikk.

- Jeg er bare en petite jente. Jeg spiser, jeg spiser, jeg spiser. Hvis noen spiser for mye, så skriker dere til dem at de er feite. Vil dere være sure på meg fordi jeg er tynn? Topp, bare vær det. Jeg er den jeg er, har hun sagt til TMZ.com, ifølge UsWeekly.com.

FILMSTJERNE: Tara Reid ble for alvor kjent gjennom sin rolle ikomedien «American Pie» fra 1999. Foto: Mary Evans Picture
FILMSTJERNE: Tara Reid ble for alvor kjent gjennom sin rolle ikomedien «American Pie» fra 1999. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

LES OGSÅ: Emily Blunt: - Jeg ble mobbet veldig mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer