Tara Reids kropp skaper reaksjoner - igjen

- Jeg vil ikke at barna mine skal se dette og tro at det er sunt å være så tynn.

KRASSE KOMMENTARER: Tara Reid har måtte tåle mye kritikk for de lettkledde bikinibildene hun har postet på sosiale medier den siste tiden.  Foto: REX/Glenn Barnes/Newspix/All Over Press
KRASSE KOMMENTARER: Tara Reid har måtte tåle mye kritikk for de lettkledde bikinibildene hun har postet på sosiale medier den siste tiden. Foto: REX/Glenn Barnes/Newspix/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For tre uker siden delte «American Pie»-stjernen Tara Reid (39) et bilde av seg selv, kun iført undertøy, som viste et nærbilde av hennes syltynne ben, med Instagram-følgerne sine.

Bildet førte imidlertid raskt til mange protester fra fans, som mente hun fremmer et usunt kroppsideal ved å legge ut slike bilder.

Kort tid etter at klagestormen begynte, fjernet Tara bildet.

Men nå får skuespilleren fansen til å reagere nok en gang.

- Besøker foreldrene mine i Palm Springs for Thanksgiving. Før kalkunen, skrev Reid som tekst til dette bildet og postet dagen etter høytiden.

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on

 

Det tok ikke lang tid før kommentarene rant inn:

- Håper du spiste hele kalkunen. Du trenger noe fett på kroppen, skriver en.

- Du er vakker, men altfor tynn. Vær så snill og spis og bli sunn. Jeg vil ikke at barna mine skal se dette og tro at det er sunt å være så tynn. Jeg er stor fan av deg, men det er trist å se hvor tynn du er.

- Jeg respekterer deg og liker deg, men vær så snill og spis litt mer, ber en annen.

- Beklager, men ingen kan være ordentlig lykkelig hvis man er så tynn og trenger å vise seg frem.

- Omg! Du ser seriøst usunn ut, sier enda en.

Selv hevder Tara at hun stappet i seg så mye kalkun at hun sovnet allerede klokken ni om kvelden - og gikk glipp av en avtale.

Tara Reids kropp skaper reaksjoner - igjen

 

La seg under kniven

I sommer fikk 39-åringen også kroppskritikk fra sin tidligere «American Pie»-kollega Jason Biggs (36).

- Taras kropp... Jeg vet ikke hva som skjer med den. Jeg tror ikke hun vet hva som skjer heller, sa han under et intervju med den avdøde komikeren Joan Rivers.

I 2004 gjennomførte skuespilleren en slankeoperasjon og en brystforstørrelse, men ble ikke fornøyd med resultatet.

- Jeg opererte meg selv om jeg var tynn, jeg ville ha en six-pack, men alt gikk galt og magen min ble en flat, bølgete ting, har Reid tidligere sagt ifølge Daily Mail.

I 2009 var Reid innlagt til avrusning, på grunn av sitt ville partyliv.

BEKYMRET: Jason Biggs skal være bekymret over Tara Reids helse. Duoen spilte mot hverandre i American Pie-filmene. Foto: All Over Press
BEKYMRET: Jason Biggs skal være bekymret over Tara Reids helse. Duoen spilte mot hverandre i American Pie-filmene. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Tara Reid avslører het flørt med Giseles ektemann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer