KRASSE KOMMENTARER: Tara Reid har måtte tåle mye kritikk for de lettkledde bikinibildene hun har postet på sosiale medier den siste tiden.  Foto: REX/Glenn Barnes/Newspix/All Over Press
KRASSE KOMMENTARER: Tara Reid har måtte tåle mye kritikk for de lettkledde bikinibildene hun har postet på sosiale medier den siste tiden. Foto: REX/Glenn Barnes/Newspix/All Over PressVis mer

Tara Reids kropp skaper reaksjoner - igjen

- Jeg vil ikke at barna mine skal se dette og tro at det er sunt å være så tynn.

SEOGHØR.NO: For tre uker siden delte «American Pie»-stjernen Tara Reid (39) et bilde av seg selv, kun iført undertøy, som viste et nærbilde av hennes syltynne ben, med Instagram-følgerne sine.

Bildet førte imidlertid raskt til mange protester fra fans, som mente hun fremmer et usunt kroppsideal ved å legge ut slike bilder.

Kort tid etter at klagestormen begynte, fjernet Tara bildet.

Men nå får skuespilleren fansen til å reagere nok en gang.

- Besøker foreldrene mine i Palm Springs for Thanksgiving. Før kalkunen, skrev Reid som tekst til dette bildet og postet dagen etter høytiden.

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on

 

Det tok ikke lang tid før kommentarene rant inn:

- Håper du spiste hele kalkunen. Du trenger noe fett på kroppen, skriver en.

- Du er vakker, men altfor tynn. Vær så snill og spis og bli sunn. Jeg vil ikke at barna mine skal se dette og tro at det er sunt å være så tynn. Jeg er stor fan av deg, men det er trist å se hvor tynn du er.

- Jeg respekterer deg og liker deg, men vær så snill og spis litt mer, ber en annen.

- Beklager, men ingen kan være ordentlig lykkelig hvis man er så tynn og trenger å vise seg frem.

- Omg! Du ser seriøst usunn ut, sier enda en.

Selv hevder Tara at hun stappet i seg så mye kalkun at hun sovnet allerede klokken ni om kvelden - og gikk glipp av en avtale.

Tara Reids kropp skaper reaksjoner - igjen

 

La seg under kniven

I sommer fikk 39-åringen også kroppskritikk fra sin tidligere «American Pie»-kollega Jason Biggs (36).

- Taras kropp... Jeg vet ikke hva som skjer med den. Jeg tror ikke hun vet hva som skjer heller, sa han under et intervju med den avdøde komikeren Joan Rivers.

I 2004 gjennomførte skuespilleren en slankeoperasjon og en brystforstørrelse, men ble ikke fornøyd med resultatet.

- Jeg opererte meg selv om jeg var tynn, jeg ville ha en six-pack, men alt gikk galt og magen min ble en flat, bølgete ting, har Reid tidligere sagt ifølge Daily Mail.

I 2009 var Reid innlagt til avrusning, på grunn av sitt ville partyliv.

BEKYMRET: Jason Biggs skal være bekymret over Tara Reids helse. Duoen spilte mot hverandre i American Pie-filmene. Foto: All Over Press
BEKYMRET: Jason Biggs skal være bekymret over Tara Reids helse. Duoen spilte mot hverandre i American Pie-filmene. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Tara Reid avslører het flørt med Giseles ektemann

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.