Tara Reid:

Tara Reid ikke til å kjenne igjen på rød løper

Skal ha tatt i bruk parykk.

PARYKK: Tara Reid hadde sannsynligvis tatt på seg parykk før hun entret den røde løperen forrige uke. Foto: NTB scanpix
PARYKK: Tara Reid hadde sannsynligvis tatt på seg parykk før hun entret den røde løperen forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Skuespilleren Tara Reid (41) slo igjennom som skuespiller i de populære «American Pie»-filmene som herjet på starten av 2000-tallet.

Siden den gang har hun flere ganger vekket oppsikt med sitt utseende, ettersom mange har uttrykt bekymring for helsa hennes.

Da skuespillerinnen stilte opp på rød løper før premieren på sci-fi-filmen «Valerian and The City of a Thousand Planets» forrige uke - var nok en gang oppmerksomheten rettet mot utseendet hennes.

Det var imidlertid ikke fysikken som fikk mest oppmerksomhet denne gangen, men håret, ifølge news.com. Det ser nemlig ut som om Tara har fått seg parykk.

Ifølge nettstedet skal stjernen ha sett nærmest ugjenkjennelig ut, da hun tilsynelatende hadde iført seg en lang, blond parykk med tung pannelugg.

Saken fortsetter under bildet.

RØD LØPER: Det var under premieren på sci-fi-filmen «Valerian and The City of a Thousand Planets» skuespilleren ikke var til å kjenne igjen. Foto: NTB scanpix
RØD LØPER: Det var under premieren på sci-fi-filmen «Valerian and The City of a Thousand Planets» skuespilleren ikke var til å kjenne igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nettstedet skriver også at hun viste frem midjen i svarte bukser, stylet med en kort, matchende tubetopp.

Filmstjernen så dessuten både frisk og opplagt ut, med en solbrun hudfarge og øyensminke som fremhevet de isblå øynene hennes.

Snakket ut om kroppskritikken

Tara Reid har tidligere fått mye kritikk for vekten sin, noe hun uttalte seg om tidligere i sommer. Stjernen føler seg nemlig mobbet når det kommer til hvordan kroppen hennes blir omtalt.

UTEN LUGG: Det er slik folk er vant til å se Tara Reid - uten pannelugg, men med langt, blondt hår. Foto: NTB scanpix
UTEN LUGG: Det er slik folk er vant til å se Tara Reid - uten pannelugg, men med langt, blondt hår. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg har definitivt kjent på mobbing i livet mitt. Om det er i rampelyset, av pressen eller noe helt annet.

- Folk sier alltid at jeg ikke spiser, men jeg spiser hele tiden. De kaller meg skremmende tynn. Du er min venn, og alle vet at jeg spiser mer enn andre, men jeg er bare en tynn jente, fortalte hun til E!Onlines journalist i juni.

Tara relaterte kroppskritikken hun har opplevd til sin nye film, «Worthless», som har premiere i USA i september. En del av tematikken i filmen er nettopp kroppspress og hvordan man skal takle mobbere.

- Hun er skremmende tynn

I kjølvannet av braksuksessen med «American Pie»-filmene, har New Jersey-jenta slitt med spiseforstyrrelser og dårlig selvbilde. Og et bilde av henne i bikini fra april 2015 fikk «alle» til å bekymre seg for stjernen.

- Hun er skremmende tynn, skrev nettstedet Daily Mail.

- Går det bra med henne? spurte kjendisnettstedet Perez Hilton.

Tara selv har ikke satt pris på all bekymringen rundt utseendet hennes, og valgte å forsvare seg selv på Twitter også den gang.

Saken fortsetter under bildet.

I FORSVAR: - Bildene er falske, skrev Tara Reid på Twitter etter disse bildene dukket opp i media. Foto: NTBScanpix
I FORSVAR: - Bildene er falske, skrev Tara Reid på Twitter etter disse bildene dukket opp i media. Foto: NTBScanpix Vis mer

- Jeg liker ikke all mobbingen i media. Bildene er redigert! Jeg er bare en tynn jente som liker å spise. Dette er gammelt nytt, skrev hun.

Imidlertid har Tara tidligere innrømmet at hun har gjennomgått mislykkede skjønnhetsinngrep, deriblant fettsuging.

- Jeg er naturlig tynn

For tolv år siden gjennomførte hun nemlig en slankeoperasjon og en brystforstørrelse, men resultatet ble ikke som ønsket.

- Jeg opererte meg selv om jeg var tynn, jeg ville ha en six-pack, men alt gikk galt og magen min ble en flat, bølgete ting, har Reid tidligere sagt, ifølge Daily Mail.

Til tross for at hun har innrømmet spiseproblemene og slankeoperasjonen, mener hun fremdeles at det er naturlige årsaker til forandringene.

- Jeg er naturlig tynn, sa hun sent i 2014 til kjendisnettstedet TMZ.

Hun fortalte at hun spiser og spiser, men at hun aldri legger på seg.

- Jeg er den jeg er. Så hvis noen skal dømme meg for at jeg er for tynn, så kjør på, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Han misbrukte meg seksuelt