GODT VENNSKAP: Tara Reid og Ian Ziering har blitt gode venner etter å ha spilt sammen i de tre Sharknado-filmene sammen.
 Foto: wenn.com
GODT VENNSKAP: Tara Reid og Ian Ziering har blitt gode venner etter å ha spilt sammen i de tre Sharknado-filmene sammen. Foto: wenn.comVis mer

Tara Reid ber filmstjerne-vennen avgjøre hvem hun skal date

Etter flere havarerte forhold stoler ikke «American Pie»-stjernen lenger på sin egen dømmekraft.

SEOGHØR.NO:  Den skandaleombruste «American Pie»-skuespilleren Tara Reid (39) har ikke hatt mye hell i kjærlighet, og har en lang rekke havarerte forhold bak seg.

Hun vært linket til kjente menn som blant annet TV-verten Carson Daly (42), den amerikanske fotballstjernen Tom Brady (37), «The Hills»-stjernen Doug Reinhart (30), shipping-arvingen Paris Latsis (32), rockeren Tommy Lee (52), «Girls Gone Wild»-produsenten Joe Francis (42) og musikeren Fred Durst (44).

Frem til i vår datet Reid gifte Aaron Kaufmann, som fikk sparken fra jobben sin etter at han og Tara brukte 800.000 kroner på luksusferier fra firmaets konto. I tillegg skal sjefene hans ha reagert kraftig på at skuespilleren la ut nakenbilde på Instagram, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Nylig ble det slutt mellom Tara og Aaron Kaufmann. Her er de på ferie sammen i Mexico i desember.  Foto: Stella Pictures
BRUDD: Nylig ble det slutt mellom Tara og Aaron Kaufmann. Her er de på ferie sammen i Mexico i desember. Foto: Stella Pictures Vis mer

Trenger hjelp til å finne den rette

Etter det siste bruddet har Reid, som er kjent for sin ville partylivsstil, vært alene.

Men Hollywood-stjernen leter fremdeles etter drømmemannen, og nå håper hun å få hjelp av skuespillerkollega Ian Ziering (51), som hun spiller mot i filmen «Sharknado 3: Oh Hel No!». 

Hun har tro på at Ian vil hjelpe henne å finne drømmemannen.

- Jeg er singel, så det er fremdeles håp. Men jeg må sende alle menn via Ian Ziering først for han sier jeg tar de mest håpløse valg når det kommer til menn, avslører hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

FILMPAR: Tara Reid og Ian Ziering har spilt mot hverandre i alle tre Sharnado-filmene, og er denne uka aktuell i den tredje oppfølgeren. Her fra "Sharknado 2: The Second One".
 Foto: Xposure
FILMPAR: Tara Reid og Ian Ziering har spilt mot hverandre i alle tre Sharnado-filmene, og er denne uka aktuell i den tredje oppfølgeren. Her fra "Sharknado 2: The Second One". Foto: Xposure Vis mer

Selv om Tara allerede har to brutte forlovelser bak seg og et ekteskap som ikke ble lovlig godkjent, så drømmer hun fremdeles om det perfekte frieriet fra den rette mannen.

- Den beste måten å fri på er å ta med kjæresten på middag, yndlingsrestauranten hennes selvfølgelig.

- Jeg vet det høres ut som en klisje, men jeg har alltid synes det er ganske kult når gutten legger ringen i champagne-glasset, og når de skåler holder hun nesten på å svelge den. Det liker jeg, innrømmer hun.

EKS-FORLOVEDEN: Selv om Tara Reid og MTV-profilen Carson Daly bare var kjærester i ett år, så rakk de å forlove seg. Her er de sammen under Grammy Awards i 2001. Foto: NTB Scanpix
EKS-FORLOVEDEN: Selv om Tara Reid og MTV-profilen Carson Daly bare var kjærester i ett år, så rakk de å forlove seg. Her er de sammen under Grammy Awards i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Tara Reid er skremmende tynn