FRA DET ENE TIL DET ANDRE: «American Pie»-skuespilleren Tara Reid (til venstre) var den første kjendiskvinnen som kapret Tom Brady. Men det var den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen som klarte å holde på kjekkasens oppmerksomhet. Foto: All Over
FRA DET ENE TIL DET ANDRE: «American Pie»-skuespilleren Tara Reid (til venstre) var den første kjendiskvinnen som kapret Tom Brady. Men det var den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen som klarte å holde på kjekkasens oppmerksomhet. Foto: All OverVis mer

Tara Reid avslører het flørt med Giseles ektemann

Tara Reid er stolt av å ha kapret drømmemannen Tom Brady før Gisele Bündchen.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady (36) har blitt kåret til verdens mest sexy atlet flere ganger, og kunne i en årrekke velge og vrake blant Hollywoods mest ettertraktede kvinner.

De siste fem årene har han vært lykkelig gift med supermodellen Gisele Bündchen (33), ekskjæresten til Leonardo DiCaprio (38), som han har to barn med.

Paret har barna Benjamin Rein (4) og Vivian Lake (15 mnd) sammen. Brady har også sønnen John (6 1/2) fra forholdet til skuespilleren Bridget Moynahan (43).

FAMILIELIV: Gisele og Tom har barna Benjamin og Vivian sammen. Her er den lille familien avbildet sammen i New York.
FAMILIELIV: Gisele og Tom har barna Benjamin og Vivian sammen. Her er den lille familien avbildet sammen i New York. Vis mer

Men lenge før han kapret kjendisverdenens mest ettertraktede skjønnhet, datet han også «American Pie»-stjernen Tara Reid (38).

Da «American Pie»-stjernen Tara Reid (38) onsdag gjestet radioprogrammet «Kyle and Jackie O Show» delte hun hemmeligheten med lytterne under en lek.

Programlederne ga henne en rekke navn på Hollywoods tidligere skjørtejegere, og så måtte skuespilleren fortelle om hun hadde kysset dem eller kunne tenkt seg å kysse dem.

POSERTE PÅ STRANDA: Tara Reid poserte nylig villig på bilder fra strandferie. Foto: Stella Pictures
POSERTE PÅ STRANDA: Tara Reid poserte nylig villig på bilder fra strandferie. Foto: Stella Pictures Vis mer

Da navnet til den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (36), som er quarterback for New England Patriots, kom opp, svarte Tara følgende:

- Jeg har kysset ham. Han ser ganske så bra ut.

- Vi var sammen i en måned i 2002, forteller Reid.

Siden den gang har karrièren hennes gått skeis i et hav av oppslag om rusmisbruk og feilslåtte, plastiske operasjoner.

Hun fikk likevel et comeback med kultkalkunfilmen «Sharknado» i fjor, sammen med «Beverly Hills 90210»-skuespilleren Ian Ziering (49), som de begge er i ferd med å spille inn oppfølgeren til.

LES OGSÅ: Fettsugingen styrket meg