- Tara får ikke sparken

Donald Trump sa på en pressekonferanse tirsdag at Tara Conner får beholde kronen...

KLARTE IKKE SPARKE TARA: Donald Trump er ikke kjent for å gi folk to sjanser, men for vakre Tara gjorde han et unntak.. Foto: All Over Press
KLARTE IKKE SPARKE TARA: Donald Trump er ikke kjent for å gi folk to sjanser, men for vakre Tara gjorde han et unntak.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da kom tårene!

SE VIDEO: Mer om Tara i Hollywood i natt!

SEHER.NO:  - Jeg hadde regnet med å sparke henne, men forandret mening etter å ha snakket med henne. Hun kommer fra et lite sted og ble fanget opp i den virvelvinden som er i New York. Hun har gjort noen dårlige valg og dumme tabber, men hun er et godt menneske, saTrump.

Tara var tydelig preget av stundens alvor, og brast ut i gråt sekunder etter at Trump hadde fortalt at han gir henne en ny sjanse,skriver VG.

- Jeg var ute å drakk noen kvelder, og det var dumt og det var ulovlig. Jeg trodde virkelig jeg skulle få sparken og er veldig takknemlig for den ekstra sjansen. Jeg skal bruke dette til å bli den beste miss USA noensinne, sa en gråtkvalt Tara.

Nå får den vakre missen også behandling for sitt alkoholproblem, selv om hun selv mener at hun ikke er en alkoholiker. Noe Donald trump ikke er helt enig i..

- Jeg tolker det som om hun ikke vet det. Jeg tror hun vil komme tilbake som en god rollemodell for ungdom som har hatt trøbbel med alkohol og stoff, sa Trump.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer