Gunilla Persson:

Tar ut tiltale etter «solbrilletyveriet»

- Forventer ingen rettssak.

ARRESTERT: Den Svenske «Hollywoodfruen» Gunilla Persson, ble i mai pågrepet av politiet i Palm Beach, Florida, mistenkt for grovt tyveri. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Den Svenske «Hollywoodfruen» Gunilla Persson, ble i mai pågrepet av politiet i Palm Beach, Florida, mistenkt for grovt tyveri. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske realitystjernen Gunilla Persson (59) ble i midten av mai pågrepet av politiet i Palm Beach, Florida. Hun skal angivelig ha stjålet et par med rådyre solbriller fra Chanel-butikken i området.

Persson skal ha blitt pågrepet rundt 21.30 lokal tid, men etter å ha betalt en kausjon på 5000 dollar, altså omtrent 40 000 kroner, skal hun senere samme natt ha blitt sluppet fra politiets varetekt.

Selv har hun hevdet sin uskyld, og at det hele var en misforståelse.

Tiltalt

Sent onsdag kveld kunne den svenske avisa Expressen melde at politiet har kommet videre i etterforskningen sin. De har nå valgt å ta ut tiltale mot «Svenske Hollywoodfruer»-profilen. Hun er derimot ikke tiltalt for tyveri, men heller for forseelse.

Hun har selv valgt å ikke kommentere den rettslige utviklingen, og befinner seg for tiden i Miami. Hun og datteren skal så videre til New York - langt unna rettsprosedyrene. Hun skulle egentlig møte til en høring denne uken, torsdag 21. juni, men den er blitt avlyst. Det er ikke kjent når saken eventuelt berammes i retten igjen.

Overfor Expressen har advokaten hennes, Philip Ridolfo, tidligere fortalt at han tror dette kommer til å løse seg uten problem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer