Sophie Turner:

Tar ut søksmål mot eksen

Det mye omtalte bruddet ser ut til å ta en dramatisk vending.

SKILLES: Tidligere denne måneden ble det kjent at Sophie Turner og Joe Jonas skulle skilles. Foto: Stephen Lovekin/BEI/Shutterstock/NTB
SKILLES: Tidligere denne måneden ble det kjent at Sophie Turner og Joe Jonas skulle skilles. Foto: Stephen Lovekin/BEI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sophie Turner (27) saksøker ektemannen Joe Jonas (34). Det melder Page Six, som omtaler søksmålet som en «bombe».

Paret er for tiden separert, og Turner saksøker for at barna deres skal returnere til England, altså Turners hjemland.

27-åringen skal ha levert søksmålet torsdag. I papirer som Page Six har fått tilgang til hevder Turner at paret hadde planer om å bosette seg permanent i England.

Torsdag kveld slår Joe Jonas tilbake mot søksmålet gjennom sine talspersoner. I uttalelsen hevdes det ifølge TMZ at en dommer i Florida har gitt ordre om at verken Jonas eller Turner kan flytte barna ut av landet.

Det var i starten av september at Turner og Jonas kunne bekrefte at de hadde søkt om skilsmisse.

«NORSKE TALENTER»: Silya får seg en overraskelse som gjør at hun ikke klarer å holde tårene tilbake. Video: TV Norge Vis mer

«Etter fire fantastiske år som gift, har vi begge blitt enige om å avslutte ekteskapet vårt. Det har vært mye spekulasjoner rundt hvorfor, men helt ærlig er dette en beslutning vi har kommet fram til sammen. Vi håper alle respekterer vårt ønske om privatliv rundt dette og for barna våres», skrev paret i en felles uttalelse.

Det tidligere paret har ved flere anledninger gitt uttrykk for at dette var en felles beslutning uten dramatikk. Nå kan det imidlertid se ut til ting har tatt en ny vending.

Ifølge TMZ skal Jonas ha søkt om skilsmisse 1. september, mens Turner hevder hun ikke fant ut om dette før fire dager seinere, gjennom ulike medier.

I en begjæring levert as 34-åringen tirsdag 5. september ble det skrevet at «ekteskapet ikke var mulig å redde».

Videre het det at barna hadde vært bosatt hos Jonas i Miami, og andre steder i landet, men at «det på sikt er til det beste for barna at partene har delt foreldreansvar».

LES OGSÅ: Ny lykke for kjendisparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer