Tar ut skilsmisse mot utro ektemann

Ekteskapet sto ikke til å redde etter utroskapsskandalen med Kristen Stewart.

VIL SKILLES: Ingen liker utro menn. Heller ikke Libery Ross. Foto: All Over Press
VIL SKILLES: Ingen liker utro menn. Heller ikke Libery Ross. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For et halvt år siden kom sjokknyheten om at skuespiller Kristin Stewart (22) og regissør Rupert Sanders (41) hadde hatt et hemmelig forhold bak ryggene på deres respektive kjærester.

Stewart var på det tidspunktet i et forhold med skuespiller Robert Pattinson (26), mens Sanders var gift med modell og skuespiller Liberty Ross (34).

Stewart og Sanders, som jobbet sammen på filmen «Snow White and the Huntsman» - hvor også Liberty Ross hadde en liten rolle - kom selv med en offentlig beklagelse etter at det amerikanske magasinet Us Weekly hadde trykket avslørende intimbilder av dem.

Ross, som har barna Skyla (7) og Tennyson (5), har i etterkant sagt seg villig til å gå i terapi med sin angrende ektemann, men nå viser det seg at ekteskapet altså ikke sto til å reddes.

Liberty Ross krever nemlig skilsmisse fra ektemannen, skriver TMZ. Men hun ønsker allikvel å ha delt omsorg for barna med sin kommende eksmann.

Kristen Stewart på sin side har det siste halvåret også iherdig jobbet med å vinne Pattinsons tillitt igjen, med vekslende hell.

Til tross for at Pattinsons venner og familie advarte ham om å inngå et nytt forhold med sin utro ekskjæreste, tilga han Stewart.

Men tidligere i januar ble det kjent at også han har satt en endelig strek over forholdet. Ifølge The Sun skal nemlig Pattinson har dumpet sin utro kjæreste.


- Den knuste briten gjorde det slutt med Kristen i helgen, og sa at de heller passer bedre som venner.

LES OGSÅ: Liberty Ross på byen med ny mann
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer