Tar trappen for å kunne spise mer godteri

Slik holder Kristen Bell formen....

SUNN: Kristen Bell fylte nylig 30 år, og nå er hun mer oppsatt enn noensinne på å opprettholde en sunn livsstil. Foto: Stella Pictures
SUNN: Kristen Bell fylte nylig 30 år, og nå er hun mer oppsatt enn noensinne på å opprettholde en sunn livsstil. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «Heroes»-stjernen Kristen Bell (30) rundet nylig det runde 30-års tallet, og nå er hun mer gira enn noensinne på å opprettholde en sunn livsstil.

- Jeg farter rundt som en gal kanin mesteparten av dagen, jeg liker å bevege meg så mye jeg bare kan. Jo mer jeg flyr opp trappene, jo mer godterier kan jeg spise, sier Bell.

På forsiden av september-utgaven av helsemagasinet Shape, stiller den stilige skuespillerinnen opp i kun en liten, rosa bikini. Hun avslører også overfor bladet, hvordan hun får sin spreke form. Og hun utfordrer alle kvinner til å gjøre det samme.

- Kvinner burde bli mer balansert i forhold til trening, og det å se tynn ut. Det er viktigere å ha en aktiv livsstil, enn å gå på sprø dietter, sier hun.

Og når Kristen ikke spiller brettspill sammen med forloveden Dax Shepard - noe som er en av stjernens favoritthobbyer, så finner du henne gjerne i hagen, hvor hun planter grønnsaker i sin økologiske hage.

- Jeg elsker å drive med prosjekter hjemme.

Ikke bare planter hun grønnsaker, men hun liker gjerne å lage sine egne klær også.

- Jeg har en gammel symaskin, og hvis jeg ser noe jeg liker i magasiner, så liker jeg å prøve å lage det selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her blir hun angrepet av en illsint bie