Tar timeout fra David

Heather Locklear trenger pause fra moromannen.

STRAND-PARODI: Moromannen David Spade lager innslag til komiprogrammet sitt. Ser scenen kjent ut? Foto: All Over Press
STRAND-PARODI: Moromannen David Spade lager innslag til komiprogrammet sitt. Ser scenen kjent ut? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Melrose Place"-stjernen Heather Locklear (44) og "8 Simple Rules"-skuespilleren David Spade (42) har tatt en pause i forholdet - og det før de i det hele tatt har innrømmet en romanse!


Heather skilte seg nylig fra eksmannen Richie Sambora (47). Kort tid etter ble "Bon Jovi"-stjernen sammen med Denise Richards (35) - Heathers tidligere bestevenninne.


Lykken så ut til å smile til Heather igjen da hun ble observert med festlige David Spade, men ifølge People bekrefter en kilde som står paret nær at de nå har bestemt seg for å legge forholdet på is.


- Heather går fortsatt gjennom mye med Denise og Richie. Det er rett og slett for tidlig for henne å gå inn i et seriøst forhold. De er fortsatt venner, det er ikke et stygt brudd.


Heather og David er blitt observert sammen - tett omslynget - en rekke ganger de siste månedene. Likevel har de hele tiden benektet en romanse.


Tidligere denne uken ble David fotografert mens han parodierte en tidligere strandseanse med Heather for "The Showbiz Show with David Spade". Kan det være at Heather ikke tåler en spøk?


Se Davids festlige stunt her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer