Tar regien over Madcon

Aksel Hennie lager Tshawe og Yosefs siste musikkvideo.

MED FAMILIEN: Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam lar skuespillervenn Aksel Hennie ta kontroll over videoen. Med i musikkvideoen er også Yosefs kone Ammina Badije.  Foto: Stella Pictures
MED FAMILIEN: Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam lar skuespillervenn Aksel Hennie ta kontroll over videoen. Med i musikkvideoen er også Yosefs kone Ammina Badije. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter mange år som en av Norges største filmstjerner prøver Aksel Hennie seg nå bak kameraet. Han har nemlig regien på Madcons siste musikkvideo «Fåkke fly bort», som gruppen laget sammen med Maria Mena.

Skuespilleren fikk tildelt den nye rollen fordi han får Tshawe og Yosef til å slappe av, og de tre gutta kjente hverandre godt fra før. 

- Vi hadde lyst til å teste ut litt av skuespilleren i oss, så derfor spurte vi Aksel om å ta regien. Han kjenner vi godt fra før, og han er god til å få oss til å føle oss komfortabel under opptakene, sier de til VG.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER 

Hennie sier til avisen at han er forberedt på alle oppgaver han synes er morsomme. 

- Jeg har ikke tro på uttrykket «skomaker bli ved din lest». Jeg vil gjøre alt jeg synes er morsomt, enten det er foran eller bak kameraet.  

Se og Hør var tilstede da Hennie i forrige uke var involvert i en bilulykke under utførelsen av et stunt til filmen «Pioner», men skuespilleren er nå i god form og innrømmer at han var svært heldig som kom fra det uten skader. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er først nå jeg skjønner hvor flaks jeg hadde  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer