OVER?: Cheryl Cole har forlatt ektemannen Ashley for å ta en liten tenkepause... Foto: All Over Press
OVER?: Cheryl Cole har forlatt ektemannen Ashley for å ta en liten tenkepause... Foto: All Over PressVis mer

Tar pause fra utro Ashley

Er forholdet mellom Ashley og Cheryl Cole over?

SEHER.NO: Ekteskapet mellom Cheryl Cole (24) og fotballstjernen Ashley Cole (27) henger i en tynn tråd.

Etter de siste ukers utroskapsrykter - og påstanden fra en 22-åring om at Ashley skal ha spydd mens han hadde sex med henne - skal en knust Cheryl nå har forlatt ektemannen for å ta en tenkepause, skriver The Sun.

Dette skjer få dager etter at Cheryl gikk ut å sa at hun støttet ektemannen uansett hva.

- Da vi giftet oss lovet vi hverandre at vi skulle være sammen i gode og onde dager. Og det kan da ikke bli så mye verre enn dette, sa han til News Of The World.

Men nå skal hun altså ha kommet på andre tanker og bestemt seg for å ta en pause, men ifølge hennes agent er Cheryl og Ashley fortsatt ett par,

- De er fortsatt sammen. Men det er helt klart mye som skjer rundt dem om dagen og Cheryl har dratt bort for å tenke på fremtiden, sier han ifølge The Sun.

Cheryl skal ifølge den britiske avisen være knust, og det sies at hun brøt fullstendig sammen under en videoinnspilling med jentebanden Girls Aloud.

Det var fredag i forrige uke at 22 år gamle Aimee Walton fortalte at hun hadde hatt sex med Chelsea-stjernen Ashley Cole. Og tidligere denne uken fikk Cheryl nok et salg i ansiktet, Brooke Healy (23) hevdet at hun hadde fått 6000 pund for å holde forholdet til Ashley hemmelig.

Det britiske superparet har de siste dagene kjempet sammen for å redde ekteskapet - uten hell. Nå håper Cheryl at noen dager fra hverandre, vil hjelpe dem.

Men selv om hun har sagt at hun skal støtte ektemannen, raser hun mot kvinnene som forsøker å ødelegge ekteskapet.

- Jeg er mildt sagt forundret over at hun sier at hun er lei seg på mine vegne. Hvis det var tilfelle, hvorfor løper hun da til avisene og gjør alt for å ødelegge ekteskapet vårt?, sa Cheryl til News Of The World.

LES OGSÅ: Utro i eget oppkast