Tar pause fra turnélivet

- Nå blir jeg mer hjemme.

BLIR HELTIDSPAPPA: Jan Eggum blir hjemme med barna mens artistkona Kaia Huuse gjør comeback som artist.- Jeg blir mer hjemme nå. Det blir koselig, sier Jan til bladet Her og Nå. Foto: Stella Pictures
BLIR HELTIDSPAPPA: Jan Eggum blir hjemme med barna mens artistkona Kaia Huuse gjør comeback som artist.- Jeg blir mer hjemme nå. Det blir koselig, sier Jan til bladet Her og Nå. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Jan Eggum (61) opplevde et fantastisk 2012 med Gitarkameratene og suksessen «Hver gang vi møtes» på TV 2. Dette året blir roligere for den folkekjære bergenseren.

- Jeg blir mer hjemme nå. Det blir koselig. Jeg har hatt en meget hard jobbeperiode, så det passer fint, sier Jan til bladet Her og Nå.

Han og samboeren Kaia Huuse (38) har barna Bastian (7) og Hennika (3) sammen, og nå er det Kaia sin tur. Etter mange år som hjemmeværende mamma skal hun gjøre artistcomeback i år. Det er fem år siden hun sist ga ut en CD.

- Det skjer mye for meg i år. Jeg har flere prosjekter på gang, sier hun til Her og Nå.

Selv om Jan nå skal være mer hjemme er det fremdeles Kaia som bestemmer på hjemmebane.

- Det er jeg som er den stabile trygghetsfaktoren i heimen, understreker hun.

- Noen må lage reglene, sier Jan.

LES OGSÅ: - Hun tror han er avhengigVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer