CIRQUE LODGE: Eva Mendes tilbragte flere uker på Cirque Lodge i Utah. Lindsay Lohan er en av andre superstjerner som har tilbragt tid på rehabiliteringssenteret.  Foto: All Over Press
CIRQUE LODGE: Eva Mendes tilbragte flere uker på Cirque Lodge i Utah. Lindsay Lohan er en av andre superstjerner som har tilbragt tid på rehabiliteringssenteret. Foto: All Over PressVis mer

Tar pause etter rehab

- Dette er min tid, sier Eva Mendes.

SEHER.NO: Filmstjernen Eva Mendes (34) kom nylig ut etter å ha tilbragt flere uker på Cirque Lodge rehabiliteringssenter i Utah.

"Ghost Rider"-stjernen valgte å legge seg inn på senteret på grunn av rusproblemer, og har bestemt seg for å ta en liten pause fra filmen for å bli helt frisk.

Og den sexy stjernen innrømmer nå at hun virkelig nyter det å ha litt fritid, og at det er "deilig å kunne kose seg med trening og familien", skriver People.

- Solen er ute igjen. Dette er min tid, sa Mendes under et lunsjarrangement i regi av French Cosmetics tirsdag.

Superstjernen fortalte også at hun nå prøver å komme i form igjen, og trener fire dager i uken med sin personlige trener Harley Pasternak.

For å holde på sin smekre figur trener hun mye kondisjon og lett styrke.

- Jeg utnytter faktisk fritiden min. Jeg hadde en film som ble utsatt, så jeg bruker mye tid hjemme, med familien min, på treningssenter, og koser meg med å ta vare på megselv. Dette året har vært godt for meg, for jeg har endelig lært meg å slappe av. De siste tre årene har vært fantastiske, men også ganske kaotiske. Så jeg vet ikke, men jeg føler meg mer stabil. Jeg føler meg veldig bra, sa stjernen.

Mendes innrømmer også at  kjærligheten blomstrer for henne om dagen.

Superstjernen har lenge vært sammen med produsent George Gargurevichm, og sier de to er lykkelige som aldri før.

- Jeg får mye kjærlighet innen det området og, humrer hun.

LES OGSÅ: - Er Eva gravid?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.