PROGRAMLEDER: Katarina Flatland tar over jobben som programleder i «Jakten på kjærligheten». Foto: FameFlynet
PROGRAMLEDER: Katarina Flatland tar over jobben som programleder i «Jakten på kjærligheten». Foto: FameFlynetVis mer

Tar over «Jakten på kjærligheten»

- Jeg kommer ikke til å bli den nye Marthe eller Katrine Molholt. Jeg må jo finne min egen greie, sier Katarina Flatland.

LEDET BONDESJEKKINGEN: Marthe Sveberg har vært programleder for «Jakten på kjærligheten» siden 2011, men er nå i mammaperm. Foto: Espen Solli/Se og Hør
LEDET BONDESJEKKINGEN: Marthe Sveberg har vært programleder for «Jakten på kjærligheten» siden 2011, men er nå i mammaperm. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Katarina Flatland (24) bekrefter til VG Nett at hun blir programleder i den neste sesongen av TV 2s populære program «Jakten på kjærligheten».

Marthe Sveberg, som har vært programleder i tre sesonger siden 2011, er i mammapermisjon etter at hun fødte en sønn i januar.

Før henne, var Katrine Moholt programleder fra 2004 til 2010.- Det er med litt ærefrykt jeg overtar roret etter to programledere som har gjort en kjempejobb. Men jeg kommer ikke til å bli den nye Marthe eller Katrine Molholt. Jeg må jo finne min egen greie. Men i «Jakten på kjærligheten» er det deltakerne som er hovedfokus, så det blir nok ikke den store forandringen på programmet, sier Katarina til VG.

Katarina - som er datter av den tidligere TVNorge-programlederen Hallvard Flatland - har tidligere ledet programmene «Sommertid» og «Sønner av Norge» på TV 2.

Hun tror det å ikke bli følelsesmessig involvert i TV-bøndenes skjebner, blir en av hennes største utfordringer.

- Som det følelsesmennesket jeg er, blir det ikke å engasjere seg for mye, klare å holde en viss distanse til deltakerne og ikke bli for følelsesmessig involvert, sier hun til VG.

LES OGSÅ: Hallvard Flatland: - Snart er jeg tilbake i toppform