Tar over Gullfisken

Danseskoene er satt i skapet når Guri Solberg tar over reklamebransjens TV-fest.

PÅ EGNE BEN: Guri Solberg gleder seg til å lede "Gullfisken" alene. Foto: TV2
PÅ EGNE BEN: Guri Solberg gleder seg til å lede "Gullfisken" alene. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ny jobb!

SEHER.NO: Solberg - som sammen med Tommy Steine har hatt stor sukess med "Skal vi danse?"- gleder seg til å ta over stafettpinnen etter Paal Tarjei Aasheim og Sarah Natasha Melbye.

- Det er jo første gang jeg leder et direktesendt show alene. Men det er stor stas med show og glamour, og det er hyggelig å hedre god reklamefilm, sier 29-åringen til VG.

I tillegg til å dele ut priser, lover hun mange parodier og en skikkelig pangåpning på showet - som går av stabelen på Edderkoppen Teater i Oslo 20. januar.

De nominerte reklamefilmene til årets Gullfisk er:

Januar: "Hunder" for Audi av BatesFebruar: "Troll i trompeten" for Rema 1000 av McCannMars: "Lørdagspizza" for Grandiosa av TRY ReklamebyråApril: " Berlitz språkskole" av BatesMai: "Skravlekjerring" for VG av Dinamo reklamebyråJuni: "Maledress" for Jotun av TRY ReklamebyråJuli: Telenors "Gutta" av DDBAugust: "Hjernen" for Norsk Tipping av Dinamo ReklamebyråSeptember: "The Car" for If Skadeforsikring av Kitchen ReklamebyråOktober: "Turnaround" for Tine Yogurt av TRY ReklamebyråNovember: "Hvalpen" for Norges Blindeforbund av TRY Reklamebyrå.Desember: Ennå ikke annonsert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer