SKAL GIFTE SEG: Hans Marius Hoff Mittet er forlovet med MGP-stjernen Maria Haukaas Storeng. Foto: SCANPIX
SKAL GIFTE SEG: Hans Marius Hoff Mittet er forlovet med MGP-stjernen Maria Haukaas Storeng. Foto: SCANPIX Vis mer

Tar over for Conradi

Hans Marius Mittet tar over Kåre Conradis rolle i "Singin' in the rain".

SEHER.NO: Hans Marius Hoff Mittet (30) tar over Kåre Conradis (36) rolle i ekstraforestillingene av "Singin' in the rain" på Oslo Nye Teater.

Men før han får sin debut 24. mai, må han lære seg å steppe...

Hoff Mittet har tidligere vært med i musikaler som "Hair", "Chicago" og "West Side Story", hvor han hele tiden har unngått å steppe.

- Jeg ble fritatt for step på Bårdar Akademiet og fikk ta ballet i stedet. Jeg har alltid likt stepping, men jeg har aldri greid det, sier han til VG.

Selv om Hans Marius nå må lære seg å steppe, er ikke Kåre Conradi bekymret for sin arvtager.

- Hans Marius har alt annet som skal til. Han beveger seg elegant på scenen, og han synger utrolig godt. Bare han får løsnet opp i anklene går dette veldig bra, sier Conradi til VG.

Hoff Mittet tar over for Conradi til høsten, men allerede 24.mai må han fylle skoene til Conradi for én kveld. Dette er en kveld Hans Marius helst skulle ønske han var ett annet sted...

For dersom hans forlovede, Maria Haukaas Storeng går videre fra Eurovision-semifinalen i Beograd den 20. mai, forsvarer hun Norges ære i den store finalen 24.mai.

- Det er helt latterlig at det er den ene dagen Hans Marius må ta over for meg. Vi har gått mange runder for å få byttet om, men jeg har en annen jobbavtale som ble inngått for lenge siden, sier Conradi.

Samtidig som Conradi forlater "Singin' in the rain", forlater han også Norge og flytter til London - hvor han har planer om å være i ett år.

LES OGSÅ: Håvard landet musikal-rolle