«Kongen Befaler»:

Tar over for Atle

Bård Ylvisåker går inn som ny programleder i det populære TV-programmet.

TREKKER SEG: Tidligere ble det kjent at Atle Antonsen trekker seg som programleder. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
TREKKER SEG: Tidligere ble det kjent at Atle Antonsen trekker seg som programleder. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble det kjent at Bård Ylvisåker (40) tar over tronen og går inn som programleder i ny sesong av det populære programmet «Kongen befaler».

Ylvisåker har selv tidligere vært deltaker i programmet, som går ut på å gi rare og spennende utfordringer til norske kjendiser.

I tillegg til å ha vært deltaker er også Ylvisåker en av eierne av produksjonsselskapet Concorde, som produserte premieresesongen av programmet.

Nå tar han imidlertid over Atle Antonsens (53) rolle som konge i programmet, og forteller i en pressemelding at han ser frem til å være den som sitter i gullstolen og er «småsur og vanskelig».

– Det er jo litt kjedelige omstendigheter å overta rollen under, når alle vet at førstevalget var Linn Skåber. Men jeg er megahappy med å være tredjesortering og takket ja på flekken, sier Ylvisåker i pressemeldingen og fortsetter:

– Dette gleder jeg meg til. Jeg har slitt massevis som deltaker i dette programmet og gleder meg til å endelig bare sitte der i gullstolen og være småsur og vanskelig. Også skal jeg forsøke å trimme omsorgsgenet hardt, fordi jeg vet godt hvordan det føles å være ivrig og ydmyk deltaker i programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.