MISTET MANGE KILO: 44 år gamle Tore gikk ned mange kilo under oppholdet på Farmen-gården. Det førte til blant annet ryggproblemer. Foto: TV 2
MISTET MANGE KILO: 44 år gamle Tore gikk ned mange kilo under oppholdet på Farmen-gården. Det førte til blant annet ryggproblemer. Foto: TV 2 Vis mer

Tar oppgjør med TV-seerne

- Det er vel kanskje litt blærete sagt, innrømmer Farmen-stjernen.

SEHER.NO: Seher.no har tidligere skrevet at «Farmen»-deltageren Tore William Arvesen (44) har rast ned i vekt under innspillingen av TV 2-programmet. Tidligere har 44-åringen også uttalt at den eneste grunnen til at han overlevde var at han var helt ukritisk til hva han puttet i seg.

Kritisk er han derimot til synet mange av TV-seerne sitter med etter å ha sett Fredrikstadmannen miste kilo på kilo over flere uker på TV.

- Folk mener jeg er kresen som ikke liker fisk. Men til det kan jeg ikke si annet enn at det ikke går an å opprettholde vekten ved bare å spise fisk. Dessuten spiste jeg sild. 29 kilo, det er snakk om mye fisk, det. Dette får jeg ofte høre, men det blir jo bare helt feil, sier en engasjert Tore til Seher.no.

I mandagens «Farmen»-episode når dramatikken nye høyder i forhold til realitystjernens vektnedgang. I episoden er også mange av de andre deltagerne bekymret for den sprudlende konkurrentens helse.

Blant annet på Facebook er det flere, ifølge Tore selv, som har påpekt at han må skylde på seg selv, og ikke på maten, i forhold til kiloene han mistet.

- Andre sier at jeg er redd for store dyr. Det er jo forsåvidt rett, men jeg kan melke en ku i dag, etter å ha blitt presset av Tone Gudrun til å være med på nettopp det. Jeg er ikke glad i store dyr, men redd for dem - det er jeg heller ikke. Jeg har vel sagt det på skjermen, men det var vel kanskje mest for å slippe å jobbe så mye med dyrene.
 
- Føler du deg misoppfattet, Tore?

- Ja, jeg gjør vel egentlig det. Folk vet ikke foranledningene til det som vises på TV og dømmer heller ut fra det de ser. Men det får de selv stå til ansvar for, ikke jeg. Folk får skrive hva de vil.

Tidligere har Tore Willam Arvesen avslørt at han har slitt med ryggproblemer etter at han kom hjem fra gården på Tranøya.

- Jeg var heldig, bortsett fra prolapsen i ryggen, som jeg fortsatt sliter med. Med slike vekttap kan kroppen bli skjev og ujevn etter hvert, det første som forsvinner er jo muskler, har han uttalt til Seher.no.

Han lar seg likevel ikke provosere av ytringene blant folket.

- Det er vel kanskje litt blærete sagt, men folk kjenner ikke Tore, men «Farmen»-Tore, sier han til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet nesten100 kilo under  «Farmen»