VISER MUSKLER: Christiano Ronaldo viser frem sin flotte fysikk for å promotere sin egen undertøyskolleksjon.  Foto: splash news/ All Over Press
VISER MUSKLER: Christiano Ronaldo viser frem sin flotte fysikk for å promotere sin egen undertøyskolleksjon. Foto: splash news/ All Over PressVis mer

Tar opp kroppskampen mot Beckham

Cristiano Ronaldo kaster klærne i markedsføring for egen undertøyskolleksjon.

SEOGHØR.NO: Cristiano Ronaldo (28) er snart like kjent for sitt sexy vaskebrett som for sine ferdigheter på fotballbanen. Torsdag kunne alle nyte synet av hans veltrente kropp da Cristiano lanserte sin egen undertøyskolleksjon.

Fotballspilleren er selv modell for kolleksjonen som ble lansert i Madrid, og gigantiske bilder av Ronaldos muskler vil snart pryde en rekke butikker og kjøpesentre.

- Jeg har lagt mye lidenskap og tid i denne undertøyskolleksjonen og jeg er henrykt over å kunne lansere den i dag, sier han.

Kolleksjonen har fått navnet CH7 og vil bli solgt på en egen nettside.

Da 28-åringen møtte pressen i Spania torsdag ettermiddag var det riktignok med klærne på, men Cristiano så stolt ut der han poserte foran plakatene.

FLOTT FYSIKK: Det er ingen hemmelighet at Cristiano Ronaldo tilbringer mye tid på trening.  Foto: Fame Flynet Sweden
FLOTT FYSIKK: Det er ingen hemmelighet at Cristiano Ronaldo tilbringer mye tid på trening. Foto: Fame Flynet Sweden Vis mer

- Stolt å se bilder mitt utstilt i et av Spanias mest kjente landemerker i dag, skrev fotballspilleren på Twitter.

Han tar med dette opp kampen mot David Beckham som i fjor lanserte sin egen undertøyskolleksjon i samarbeid med H&M og har siden posert på en rekke brennhete bilder i forbindelse med kampanjen. I motsetning til sin britiske kollega er det ingen tatoveringer som pryder Ronaldos kropp. David derimot viste frem all sin kroppskunst, som etter hvert har blitt en omfattende samling.

FOR ARMANI: I 2010 kastet Ronaldo klærne for Armani.  Foto: FameFlynet
FOR ARMANI: I 2010 kastet Ronaldo klærne for Armani. Foto: FameFlynet Vis mer

Begge idrettsstjernene har også tidligere posert lettkledd i reklamekampanjer for Armanis undertøyskolleksjon. Og likhetene stopper ikke her. Beckham har tidligere spilt for Real Madrid, den spanske klubben Ronaldo spiller for i dag.

KOPIERER DAVID:  Beckham har flere ganger posert for Armani. Dette bildet er fra 2008.  Foto: FameFlynet
KOPIERER DAVID: Beckham har flere ganger posert for Armani. Dette bildet er fra 2008. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: Her finner Aksel tonen med Ronaldos kjæreste