TRØSTET AV SØNNEN: Johannes på 5 år er en god støtte for Maria etter at hun røk ut av kveldens Idol-sending. Foto: Stella Pictures
TRØSTET AV SØNNEN: Johannes på 5 år er en god støtte for Maria etter at hun røk ut av kveldens Idol-sending. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Tar nok litt tid å komme tilbake til hverdagen

Men Idol-Maria har ingen planer om å gi opp popstjerne-drømmen etter den overraskende Idol-exiten.

Publisert
Se video med Maria Mohn nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Seks deltakere har blitt til fem, og i kveldens femte delfinale var det overraskende Maria Mohn (28) som måtte forlate det populære TV-showet.

- Det tar nok litt tid å komme tilbake til hverdagen. Jeg har jo levd i en boble i flere uker, og er selvfølgelig skuffa, sier den søte damen til Seher.no.

Under kveldens TV-program sang hun med sin fløyelsmyke stemme sangen «Gabriellas Sång» fra filmen «Så som i himmelen», og fikk mye skryt av dommerne:

- Bam, der satt den! Sangen passet deg perfekt. Det var varmt, rørende og gripende. Jeg er kjempeimponert!, sa dommer Gunnar Greve Pettersen til 28-åringen.

Men det holdt altså ikke hele veien til toppen for 28-åring, som ble trøstet av ektemannen Ole Henrik Mohn Pettersen og sønnen Johannes (5).

For 5-åringen, som lider av den sjeldne blodsykdommen Diamond-Blackfan-anemi, har det vært ekstra spesielt at mamma har vært med i TV-showet.

- For Johannes har det vært stas å skulle å være en del av denne boblen. Han kaller det «å reise til Oslo» og prater mye om lysene, forklarer hun til Seher.nos reporter.

For den erfarne sangfuglen pleier det som regel å gå smertefritt under delfinalene, men i kveld innrømmer Maria at hun var ekstra nervøs.

- Vanligvis pleier jeg å være rolig før jeg får på scenen, men i dag kriblet det litt ekstra i magen. Jeg vil imidlertid ikke tenke på om jeg burde valgt en annen sang eller kunne gjort noe annet annerledes, sier hun til Seher.no.

Dette sang deltakerne under kveldens Idol-sending:

Kirsti Sørlie Hansen (25) fra Rælingen: «Licence To Kill» (Gladys Knight) fra James Bond-filmen «Licence To Kill»

Henrik Mortensen (17) fra Mosjøen: «Fame» (Irene Cara) fra filmen «Fame»

Maria Mohn (28) fra Fredrikstad: «Gabriellas Sång» (Helen Sjöholm) fra filmen «Så som i himmelen»

Isak Heim (16) fra Trondheim: «In The Air Tonight» (Phil Collins) brukt i filmen «Hangover»

Jenny Langlo (18) fra Stordal: «Nobody Does It Better» (Carly Simon) fra filmen «Bridget Jones Diary» (og opprinnelig «The Spy Who Loved Me»)

Vegard Leite (19) fra Værlandet: «Life Is A Highway» (Rascal Flatts) fra filmen «Cars»

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå blir de foreldre for første gang!
Se videointervju med Maria her!


[obj:media:10375]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer