Tar med ungene på turné

- Det blir nok en lærerik opplevelse for oss alle, sier Jennifer Lopez.

TVILLINGMAMMA: Jennifer Lopez tar med barna Max og Emme på turné. Foto: Stella Pictures
TVILLINGMAMMA: Jennifer Lopez tar med barna Max og Emme på turné. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangerinnen og skuespillerinnen Jennifer Lopez (42) skal turnere med Enrique Iglesias og popduoen Wisin & Yandel. Turnéen starter den 14. juli og går over hele USA.

Den siste tiden har Lopez jobbet som dommer i amerikanske Idol, men nå er hun i full gang med både skuespiller- og musikerkarrieren igjen. Hun er mor til de fire år gamle tvillingene Max og Emme (4), som hun har fra ekteskapet med Mark Anthony.

-Siden de ikke er på skolen i sommer så blir de med meg på turné. Dette er første gang jeg har dem med. De skal være på bussen sammen med meg, så det blir nok en lærerik opplevelse for oss alle, sier hun til engelske OK! Magazine.

Dersom barna skulle bli lei av kjendismammaens hektiske liv, sender hun dem til bestemoren for å slappe av. Lopez vil ikke at barna skal bli oversvømmet av nye mennesker heller, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ser billig ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer