REISER ØSTOVER: Tone Damli tar med seg Markus Foss og datteren Billie til Thailand i julen. Foto: Se og Hør
REISER ØSTOVER: Tone Damli tar med seg Markus Foss og datteren Billie til Thailand i julen. Foto: Se og Hør Vis mer

Tar med seg Billie til Thailand i julen

- Vi skal allerede nå skape noen juletradisjoner sammen, sier Tone Damli.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den kommende julen blir artist og «Idol»-dommer Tone Damli (26) sin aller første jul som mor.

TV-DOMMER: Damli er denne høsten dommer i programmet Idol. Foto: Stella Pictures
TV-DOMMER: Damli er denne høsten dommer i programmet Idol. Foto: Stella Pictures Vis mer
BLIR 60: Tones pappa Jon Aaberge fyller 60 år. Det skal feires i Thailand i romjulen. Her er han med Tones mor, Hilde. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BLIR 60: Tones pappa Jon Aaberge fyller 60 år. Det skal feires i Thailand i romjulen. Her er han med Tones mor, Hilde. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

For seks måneder siden ble hun og Markus Foss foreldre til datteren Billie. Og Tone er klar på at hun ønsker å skape tradisjoner med datteren allerede i år.

- Jeg har allerede lagt planer om at jeg og Billie skal få en veldig, veldig fin tid før jul. Det er jo ikke sånn at hun kommer til å huske så mye av denne julen uansett, men likevel har jeg tenkt at vi allerede nå skal skape noen juletradisjoner sammen. Vi skal ha juletre, bake og gjøre det jeg og familien min har gjort i alle de år, sier hun til VG.

I romjulen går turen til Thailand for Tone, Markus og Billie. Der skal de feire 60-årsdagen til Jon Aaberge (59), som er Tones far.

- Vi pleier å reise vekk i julen. Det liker vi godt. For da får man tiden før jul til å kose seg og ha det fint, og så kan man reise vekk og få varme, sol og litt ferie. Hele familien min reiser dit sammen i forbindelse med pappas 60-årsdag. Det blir veldig fint.

For Tone blir julen kanskje litt ekstra spesiell i år. I sommer ble det nemlig kjent at hun skulle spille inn en juleplate i samarbeid med Espen Lind. Da Seoghør.no intervjuet henne i august, fortalte hun at hun synger julesanger for Billie hver dag.

- Jeg synger for henne hver eneste kveld. Jeg har drevet og spilt inn juleplate i sommer, så jeg har øvd meg på babyen for å lære meg tekst og sånn. Her går det i julemusikk, sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Synger julesanger for Billie hver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer