OLE JACOBS FRIERE: Bettina Bakke, Kristin Lagaard, Ida Marie Krone og Bente Johannessen skal være med Ole Jacob hjem. Foto: TV2
OLE JACOBS FRIERE: Bettina Bakke, Kristin Lagaard, Ida Marie Krone og Bente Johannessen skal være med Ole Jacob hjem. Foto: TV2Vis mer

Tar med fire til gårds

Fem er blitt til fire, og nå får bøndene ta med frierne hjem.

SEHER.NO: I kveldens episode av "Jakten på kjærligheten" på TV2 fikk vi se siste sending fra de "innledende rundene" på Røed gård på Jeløya.

Nå skal bøndene ta med seg fire utvalgte friere hjem til sin egen gård. De fire bøndene måtte la én jente bli igjen i kveld.

Ole Jacob Kollerud syntes ikke det var et lett valg å ta.

- Det er svært ubehagelig å skulle velge slik. Det er noe man helst vil slippe, sier han til Seher.no og kan ikke forklare hvorfor akkurat May Kristin Grønvold ble den som ikke fikk gå videre denne gang.

- Man må bare ta et valg og så blir det som det blir. Det er slik det er i livet ellers også.

De fire som Ole Jacob har invitert hjem er: Bettina Bakke, Kristin Lagaard, Ida Marie Krone og Bente Johannessen.

- Ærlighet og tillitt som går begge veier, er noe jeg ser etter i et forhold. Dessuten er det viktig med romslighet og mulighet til å leke og ha det moro sammen, sier Ole Jacob.

Torleif har plukket ut disse: Inger Synøve Holthe Berg, Hilde Sæter, Elisabeth Breen og Anne B. Løland.

Svein valgte disse fire: Oddrun Tingstad, Nora Steffensen, Rigmor Solberg og Karin Holthe .

Anders tar med: Ingrid M. Gran , Marit Rødberg, Christin Øren og Solveig Tresmark.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.