Tar med faren sin på TV

Charlie Sheen er tilbake på Twitter med ny gladmelding.

FAREN DUKKER OPP: I den niende episoden av «Anger Management» dukker Charlies far, Martin, opp i serien. Her er bildet fra episoden. Foto: Fame Flynet
FAREN DUKKER OPP: I den niende episoden av «Anger Management» dukker Charlies far, Martin, opp i serien. Her er bildet fra episoden. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i sommer skuffet skandalemakeren Charlie Sheen (46), sine åtte millioner fans ved å slutte på det sosiale nettverket Twitter.

Nå innser han tydeligvis at det var et dårlig valg. Tirsdag gjenopplivet han kontoen sin, for å promotere sin nye serie «Anger Management», som går på Viasat 4 i her til lands. Der får seerne snart se hans egen far, Martin Sheen (72).

- Vi er i gang! Følg med på showet for å se min egen far dukke opp, som min far. Den beste episoden så langt! Skryter Sheen på Twitter.

Charlie er i full sving med å ta tilbake karrieren sin, etter at han ble sparket fra serien «Two and a Half Men» i fjor. Nå har han også en film på gang med sin kvinnelige skandalemotpart – Lindsay Lohan. De to skal spille med hverandre i komedien «Scary Movie 5».

Etter å ha blitt tilgitt av familien etter flere måneders uansvarlig rusbruk og festing, ser det ut til at komikeren knytter sterkere bånd med familien enn noensinne. Han forsøker også å gjenoppta kontakten med sin tidligere ekskone Denise Richards.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mistet jomfrudommen med en prostituert 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer