Triana Iglesias:

Tar med babyen til «Paradise»

Programlederen får snart sitt første barn, men har ingen planer om å droppe programlederrollen.

<strong>MER «PARADISE»:</strong> Triana Iglesias er klar for en ny sesong av den populære skandalerealityen - og tar med seg babyen til innspillingen i Mexico. Foto: Morten Eik
MER «PARADISE»: Triana Iglesias er klar for en ny sesong av den populære skandalerealityen - og tar med seg babyen til innspillingen i Mexico. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert

Triana Iglesias (38) har siden programmets spede begynnelse for over et tiår siden ledet unge voksne gjennom realityserien «Paradise Hotel».

I disse dager venter hun sitt første barn sammen med forloveden, den finske rapperen Mikael Gabriel, og det har derfor blitt reist spørsmål ved om hun vil fortsette som programleder.

Se og Hør har nå fått bekreftet at 38-åringen setter seg på flyet til Mexico neste år en gang, for en ny sesong av realityserien. Det forteller realitydronninga selv.

- Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle takke ja, for jeg trodde ikke det skulle passe. Normalt spiller vi jo inn i januar, og det ville ikke ha gått. Jeg trodde rett og slett ikke det var mulig, fram til TV3 la noen andre tilbud på bordet. Det er jeg veldig takknemlig for, sier hun på telefon fra Finland.

<strong>KLAR:</strong> Triana Iglesias er klar for en ny runde med «Paradise Hotel». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLAR: Triana Iglesias er klar for en ny runde med «Paradise Hotel». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Produksjonsselskapet har nemlig besluttet å flytte innspillingen. Den skal fortsatt foregå i Mexico, men ikke i samme tidsperiode som den tradisjonelt sett gjør. Iglesias vil ikke røpe når det blir, men sier at det passer for henne - som på tidspunktet kommer til å være en nokså nybakt mor.

- Vi skal lage det samme kvalitetsprogrammet som alltid, og jeg er evig takknemlig for at de vil ha meg med en runde til. Forskjellen blir at jeg skal ha med en liten baby, som kommer til å være avhengig av meg.

RØPER HEMMELIGHETER: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias røper detaljer folk flest kanskje ikke visste om der populære programmet. Video: Jonas Scheie Hammer / Edit: Kine Falch Vis mer

Tar med babyen

Iglesias sier hun i praksis har vært mamma siden hun «tisset på den pinnen», og gleder seg ekstremt til den lille kommer. Termin eller kjønn vil hun ikke røpe, men hun kan altså fortelle at hun tar med babyen til Mexico.

- Det tror jeg kommer til å gå veldig bra. Jeg skal ha med meg et stort entourage med familie, assistent og kjæresten min, så det må jo bare fungere. Jeg har spurt om de kan være i traileren min, som står på location, når jeg er i opptak. På den måten vet jeg at kjæresten min kan passe på når jeg jobber, sier hun, og fortsetter:

- Jeg elsker å jobbe med dette, og gleder meg veldig til nok en sesong. Det blir jo selvsagt litt annerledes i år, av flere grunner, men vi skal få det til.

Coronapandemien er nemlig trolig ikke over når innspillingen skal i gang. Produksjonsselskapet skal ta sine forholdsregler. Produksjonen forteller til Se og Hør at de jobber tett med den svenske og den danske produksjonen av programmet, og at de sammen utarbeider en omfattende plan. Cast og crew skal testes regelmessig, blant annet.

- Vi skal ta alle forholdsregler vi kan, også med den lille. Vaksiner og alt sånt er veldig viktig, men babyer får mye sånt på tremånederskontrollen. Derfor blir det ikke før den er overstått at vi reiser ned, sier Iglesias, og fortsetter:

MODELL: 22 år gamle Amalie Olufsen fra Mo i Rana er første nordmann til å være på forsiden av et internasjonalt Playboy-magasin siden Triana Iglesias gjorde det i 2006. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg er overbevist om at dette kommer til å gå helt fint. Man må bare følge flowen, og dette føles riktig for meg nå. Det er sikkert noen som er lei av å se meg på skjermen, men heldigvis ikke alle. Det er utrolig kult, og jeg takker for tilliten, humrer hun.

- Får vi se babyen i programmet, tror du?

- Nei, det tror jeg nok ikke. Det passer kanskje ikke helt inn, ler Iglesias.

Hun kan samtidig fortelle at de nå søker deltakerne til den kommende sesongen, og at de ønsker å bryte litt med det tradisjonelle mønsteret.

- Vi vil gjerne ha med folk som nærmer seg eller har bikket 30. Vi har ikke satt noen øvre aldersgrense i år av den grunn. Vi ser ikke etter den typiske deltakeren. Så - har du lyst til å være med, er det bare å søke, oppfordrer hun.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Det første barnet

Dette blir Iglesias og forloveden Mikael Gabriels første barn.

Iglesias møtte den talentfulle artisten da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i 2015. Rett før 2016 bikket over til 2017 avslørte Iglesias og kjæresten på sosiale medier at de hadde tatt forholdet et steg videre - og forlovet seg.

FØLSOMT: Selv programleder Triana Iglesias tar til tårene når Thea Gudmundsen leser opp et svært personlig brev i ukens parseremoni på «Paradise Hotel». Video: TV3 Vis mer

De to legger ofte ut bilder av hverandre på Instagram. Det var også her «Paradise Hotel»-programlederen avslørte at de ventet sitt første barn sammen.

«Så jeg er overbegeistret over å endelig dele enda en velsignelse: Et lite menneske som skal bli med oss på denne reisen vokser», skrev Iglesias da hun avslørte gravidnyheten i juni.

LES OGSÅ: På date med ny modell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer