MED TIL BODØ: Vilma er med for å se mamma Venke opptre under Melodi Grand Prix-delfinalen i Bodø. Foto: Scanpix
MED TIL BODØ: Vilma er med for å se mamma Venke opptre under Melodi Grand Prix-delfinalen i Bodø. Foto: ScanpixVis mer

Tar med babyen til Grand Prix

- Jeg håper jeg ikke skader henne for livet, sier Venke Knutson.

Seher.no er på plass i Bodø. Se videointervjuet med Venke Knutson nederst i saken!

SEHER.NO:  Lørdag kveld er det duket for den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix. Forrige uke ble det klart at Maria Haukaas Storeng og metallbandet Keep of Kalessin er klar for den store finalen, mens Gaute Ormåsen og Bjørn Johan Muri var de to som tok seg til "Sistesjansen". Nå er det deriomot Bodø som gjelder.

På scenen i Nordlandshallen står blant andre Alexander Stenerud, Maria Arredondo, Tomine Harket og og ikke minst Venke Knutson. Knutson gleder seg til å synge låta "Jealous because I love you", som er skrevet av Laila Samuelsen.

- Det er en litt sånn Lily Allen møter Supremes- låt i motown-verden. Den handler om en dame som er veldig irrasjonell i handlingene sine. Men hun klarer å rettferdiggjøre dette ved å si at det er bare fordi jeg elsker deg. Den er glad, blid og nynnbar, forteller den norske artisten til Seher.no.

I mai i fjor ble Venke mamma til lille Vilma. Den åtte måneder gamle babyen er med til Bodø, til MGP-deltagerens store begeistring.

Dette er første gang Vilma er med og ser mamma på scenen. I hvert fall mens hun er hundre prosent "bevisst".

- Jeg tror ikke hun har vært med jobb før. Hun var med på "Allsang på Grensen", men der lå hun bare og sov. Nå har hun blitt så stor at hun faktisk får det med seg. Når låta begynner, rister hun litt på kroppen. Så hører hun stemmen min på tape og da reagerer hun veldig med å sparke med beina og sånn, sier MGP-artisten, som av bookmakerne er regnet som den største favoritten i Bodø.

Til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun nyter nyter livet som mamma.

- Å, det er fint. Og for meg var det helt rett timing. Hun kom veldig riktig til meg, jeg var veldig heldig. Hun er god, mild, stillferdig, blid, så det var helt topp å bli mamma!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er helt kvalm

Se videointervjuet med Venke Knutson her:

[obj:media:8292]