Jørgine Massa Vasstrand:

Tar med babyen på innspilling

Jørgine Massa Vasstrand skal igjen lede «Norges tøffeste».

PROGRAMLEDER: Jørgine Massa Vasstrand skal også lede neste sesong av «Norges tøffeste». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PROGRAMLEDER: Jørgine Massa Vasstrand skal også lede neste sesong av «Norges tøffeste». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars i fjor kunne treningsinfluenser og TV-profil Jørgine Massa Vasstrand (32), bedre kjent som «Funkygine», avsløre at hun var den nye programlederen i NRK-satsingen «Norges tøffeste».

32-åringen var selv med i programmet i 2016, og nå skal hun lede programmet for andre året på rad. Det kommer altså en ny sesong av seerfavoritten, til glede for fansen.

- Det er utrolig spennende at vi nå skal i gang med enda en sesong av 'Norges tøffeste', sier Vasstrand i en kommentar til Se og Hør.

- Jeg kribler i fingrene etter å begynne å se gjennom listen av søkere som etter hvert kommer inn, og jeg tror vi kommer til å kunne velge mellom veldig mange spennende mennesker. Folk med ulike bakgrunner, fra ulike yrker og idretter, og som representerer 'tøffhet' og styrke på forskjellige måter.

SETTES UT: Brødrene Emil og Silas Vasstrand får i oppgave å arrangere babyshower til storesøster Jørgine, og resultatet blir en litt annerledes feiring. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Søker nye deltakere

I fjor var det fiskeren Isak Dreyer (27) som gikk helt til topps og stolt kunne krone seg med tittelen «Norges tøffeste».

Til den kommende sesongen av «Norges tøffeste» søker NRK de med et rått vinnerinstinkt, som er klar for å bli kjent med nye sider av seg selv. Man må også være glad i å pushe egne grenser.

NRK søker personer som er født mellom 1993 og 2003, og opptakene vil foregå i uke 21-23 neste år. Man må søke innen 21. januar, og det kan gjøres her.

Vasstrand kan imidlertid friste med beinharde utfordringer og knalltøffe tester:

- Jeg har som mål å gjøre neste sesong enda litt tøffere, hardere og råere enn den forrige! Det blir med andre ord ingen behagelig opplevelse, men vi skal sørge for at hver enkelt deltaker virkelig får testet seg selv - både fysisk og mentalt. Jeg gleder meg!

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Babyen med på sett

I sommer kom den gledelige nyheten om at Vasstrand er gravid for fjerde gang, og at de dermed går fra å være en familie på fem til å bli seks stykker. Og ikke minst, to hunder.

Når programlederen har termin er imidlertid ukjent, men at hun kommer til å ha en relativt liten baby under innspillingen er det ingen tvil om. Men man blir rutinert av å være tre- snart firebarnsmor, og Funkygine har allerede lagt en plan:

- Jeg har med meg baby og barnevakt på sett, og tenker at det kommer til å gå helt utmerket. Det blir muligens litt mindre søvn enn det som er optimalt, men det overlever jeg.

LES OGSÅ: Solveig Kloppen røper ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer