POPSTJERNER: Harry Styles med kjæresten Taylor Swift i Central Park i New York tidlig i desember. Foto: FameFlynet
POPSTJERNER: Harry Styles med kjæresten Taylor Swift i Central Park i New York tidlig i desember. Foto: FameFlynetVis mer

Tar kjønnsoperasjon for å ligne Harry Styles

- Første gang jeg så ham tenkte jeg: «Vi ser ut som bror og søster!», forteller Catarina Best (20).

SEOGHØR.NO: 20 år gamle Catarina Best fra Nord-Irland fikk en «aha»-opplevelse da hun så «One Direction»-medlem Harry Styles (18) for første gang.

Hun har nemlig hele livet følt at hun har vært født med feil kjønn, og ønsker nå å utføre en kjønnsoperasjon - med Harry Styles som «stilikon», skriver The Sun.

Fredag morgen var hun gjest i det britiske talkshowet «This Morning», hvor hun fortalte sin spesielle historie.

Da Best var 11 år flyttet hun og familien til Lisboa i Portugal, og det var da hun skjønte at noe var annerledes:

- Jeg startet på ny skole i Portugal med kort hår. Siden jeg var jente måtte jeg gå med skoleuniform, noe som betydde skjørt - og det var grusomt. Siden jeg var den eneste jenta med kort hår, og de andre jentene var veldig jentete og hadde langt hår, ble jeg mobbet for å være «hun rare».

Etter å ha byttet skole en del ganger, bestemte hun seg for å teste ut den jentete «looken», og ble til og med sammen med en gutt for å sjekke ut hvordan det var.

Men ifølge 20-åringen var det hele en grusom opplevelse. Best bestemte seg derfor for å gå tilbake til sitt «guttete» utseende.

Da Best bestemte seg for å gjennomføre kjønnsoperasjonen, falt ting på plass:

- Jeg har vært i kontakt med andre som er i samme situasjon som meg, og mange har fortalt at det har hjulpet dem å ha en rollemodell å gå etter. Første gang jeg så Harry Styles tenkte jeg: «Vi ser ut som bror og søster!», sa hun på talkshowet, og fortalte videre om episoder hvor hun hadde blitt tatt for å være det unge popidolet.LES OGSÅ: Harry Styles og Taylor Swift klina foran fansen