KLAR TIL KAMP: TV-profilen Asgeir Borgemoen er en av ti kjendiser som skal kjempe om å ta seg først til Nordkapp. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
KLAR TIL KAMP: TV-profilen Asgeir Borgemoen er en av ti kjendiser som skal kjempe om å ta seg først til Nordkapp. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer

Tar ikke med andre hjem til eksen

TV-kjendisen er fortsatt samboer med eksen, og dater i skjul.

Publisert
Se bilder av alle kjendisdeltagerne i «71 grader nord» nederst i saken!

STAVANGER (Seher.no): I september 2008 skilte skuespiller og tidligere programleder i barne-TV, Asgeir Borgemoen (39), lag med kjæresten Solveig Jarmann Larsen. Om lag to år etter bruddet, lever de  fortsatt som samboere.

Til Seher.no forteller den livlige 39-åringen at det aldri oppstår sjalusi mellom dem, tross samboerskapet.
 
- Nei, vi blir aldri sjalu. Det har vel kanskje noe å gjøre med at vi er litt mer ærlige mot hverandre enn andre mennesker. Blir man sjalu, da er man jo forelsket i hverandre fortsatt da, sier Borgemoen til Seher.no.

Til våren blir Borgemoen å se i kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge. Og det er i den forbindelse at Seher.no møter ham - under én av de første innspillingsdagene like utenfor Stavanger.

- Jeg har alltid bodd sammen med Solveig. Vi flyttet sammen da vi ble kjærester for ti år siden, var fra hverandre noen år - men er bestevenner. Det fungerer knallbra, vi reiser jo mye begge to - så vi går ikke i hæla på hverandre hele tiden, forteller TV-profilen.
 
Men selv om «71 grader nord»-deltageren bor sammen med sin tidligere flamme, betyr ikke det at han ikke har det gøy sammen med eventuelt nye «flammer».


- Vi dater begge på hver vår kant. Men vi drar ikke folk med hjem, det gjør vi ikke. Det har like mye å gjøre med den andre personen å gjøre, det er jo ikke alltid så morsomt å komme hjem til eksen min på den måten.

- Savner du kjæreste, Asgeir?

- Nei, jeg gjør ikke det. Folk har for lite å gjøre egentlig, det er jo sånn at man plutselig treffer en man vil tilbringe tid med. Og da kommer det, sier den sprudlende TV-kjendisen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Stengte seg inne etter TV-suksess

Se bilder av alle kjendisdeltagerne i «71 grader nord» her:Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer