Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Tar ikke hensyn

Feiden mellom det tidligere stjerneparet er langt fra over.

KRANGLER: Angelina Jolie og Brad Pitt er uenige om hvem som skal ha barna. Her er de sammen i 2012. Foto: Dave Allocca / Starpix / Shutterstock Editorial / NTB
KRANGLER: Angelina Jolie og Brad Pitt er uenige om hvem som skal ha barna. Her er de sammen i 2012. Foto: Dave Allocca / Starpix / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Den bitre skilsmissestriden mellom Angelina Jolie (45) og Brad Pitt (57) ser ut til å aldri ta slutt. De tok ut skilsmisse i 2016, og tre år senere ble den sluttført.

Likevel krangler det tidligere stjerneparet fortsatt om hvem som skal ha ansvaret for de seks barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

I mars hevdet Jolie at hun har bevis for at eksmannen er voldelig, og trakk ham derfor for retten for å få større forsørgeransvar for barna. I rettspapirene den gang kom det også frem at barna deres selv ville vitne i saken.

Nå hevder imidlertid Angelina Jolie at dommeren i saken, John Ouderkirk, nekter å la barna vitne, skriver nyhetsbyrået AP. Skuespilleren sier at barna sitter på bevis som er relevante å høre før en avgjørelse tas, uten at det er kjent hva de aktuelle bevisene skal være.

Ifølge AP ønsker seksbarnsmoren nå å få Ouderkirk fjernet som dommer.

- Utelukket bevismateriale

«Dommer Ouderkirk nektet Ms. Jolie en rettferdig rettssak, og utelukket bevismateriale som var relevante for barnas helse, sikkerhet og velferd, bevis som er avgjørende for saken hennes», heter det i et dokument fra retten i California.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer