TILGIR JESSE: Life&Style melder at Sandra Bullock er klar for å tilgi sin utro eksmann Jesse James. Foto: All Over Press
TILGIR JESSE: Life&Style melder at Sandra Bullock er klar for å tilgi sin utro eksmann Jesse James. Foto: All Over PressVis mer

Tar hun tilbake sin utro eksmann?

- Sandra har åpnet hjertet sitt for ham igjen....

SEHER.NO:  Det amerikanske kjendismagasinet Life&Style melder at Sandra Bullock (45) har tilgitt sin utro eksmann, Jesse James (41), og at hun nå er klar for å ta han tilbake.

- Hun har åpnet hjertet sitt for ham igjen. Hun vil aldri klare å helt glemme hvor mye Jesse svek henne, men alt i alt, så ga han henne den familien hun alltid har ønsket seg. På grunn av det, klarer hun å tilgi ham, hevder en kilde overfor bladet.

En av grunnene skal også være Sandras tilknytning til Jesses tre barn.

- Sandra er veldig knyttet til hans tre barna. Så snart hun har blitt sammen med Jesse igjen, ønsker hun å få barna tilbake til Austin, sammen med dem. Hun håper de kan legge fortiden bak seg, og bygge opp et nytt liv.

Rett før ektemannens utroskap-skandaler ble kjent, adopterte Bullock og tv-kjendisen sønnen Louis

Filmstjernen Sandra Bullock har opplevd et personlig mareritt de siste månedene, etter at flere kvinner stod fram i media og hevdet de hadde vært utro med hennes ektemann Jesse James.

Avis-overskriftene førte til at paret flyttet fra hverandre og Jesse la seg inn til behandling hos psykolog, men ingenting har til nå kunnet redde ekteskapet.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå avslører hun den hemmelige adopsjonen