«Skal vi danse: all stars»:

Tar grep

TV 2 håper at tiltakene vil gi en mer behagelig publikumsopplevelse og bedre arbeidsforhold.

HETT: Det var ikke bare på dansegulvet det ble hett under premieren - også publikum i salen fikk føle på varmen. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2
HETT: Det var ikke bare på dansegulvet det ble hett under premieren - også publikum i salen fikk føle på varmen. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld var det duket for premiere på den nye versjonen av «Skal vi danse», hvor TV-seerne fikk se tidligere vinnere, finalister, og publikumsfavoritter som snurret seg på parketten for andre gang.

Flere publikummere enn noen gang hadde tatt turen til H3 Arena på Fornebu på den solfylte lørdagen, og premieren var preget av mye show og lys i studio.

TAUS: Lasse Matberg nektet å prate etter «Skal vi danse»-kritikken. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Kombinasjonen av sol, publikumsrekord, og lysteknikk førte til en ekstrem varme for både danserne på parketten og publikum i salen.

TV 2 omtalte saken først.

- Ble gjort løpende tiltak

– Det er varmt! Det har vi kjent på. Det må gjøres noe med luftanlegget her, men det er jo nesten tusen publikummere. Alle menneskene puster inn samme luften. Det er veldig varmt, fortalte deltaker Cengiz Al (24) til TV 2 under lørdagens premiere.

Nettavisen skriver at enkelte i crewet kunne melde at det var opp til 35 grader i dansesalen.

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, kan informere Se og Hør om at det ble gjort tiltak for å kjøle ned studio. Det hadde likevel ingen merkbar effekt.

- Det var veldig varmt i studio på lørdag, som skyldes høy utetemperatur, publikumsrekord i studio og lys/teknikk som genererer mye varme, forteller Dahl.

SKAL VI DANSE: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand imponerte stort i sesongpremieren av «Skal vi danse - All Stars» - men var forbanna over én detalj. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Derfor ble det også gjort løpende tiltak for å kjøle ned studio, med lufting i pausene. Men på grunn av høy utetemperatur hadde dette begrenset effekt.

Tar grep

Neste lørdag vil H3 Arena ta grep for å forsikre seg at ventilasjonsanlegget fungerer.

Dahl forteller også at han håper endringene vil sørge for en mer behagelig opplevelse for både danserne og publikum.

- H3 Arena på Fornebu tar nå grep ved å gjennomføre et generelt ettersyn av ventilasjonsanlegget før neste direktesending. I tillegg vil vifter i salen og utlufting via porter forhåpentligvis hjelpe på en del, sier Dahl og legger til:

GRÅT: Triana Iglesias forteller hvorfor følelsene tok overhånd på «Skal vi danse»-premieren. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Vi håper at dette, samt lavere temperaturer ute, vil medføre en mer behagelig publikumsopplevelse og bedre arbeidsforhold både for dansere og crew.

LES OGSÅ: Selger luksusleiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer