Tone Damli:

Tar grep: - Ikke planlagt

Fjernet fylle-tatoveringen med kjæresten.

IKKE FORNØYD: Tone Damli var ikke helt fornøyd med kjærestetatoveringen. Foto: Skjermdump Instagram
IKKE FORNØYD: Tone Damli var ikke helt fornøyd med kjærestetatoveringen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tone Damli (35) og kjæresten Markus Foss har vært et par siden 2013, og har på den tiden fått barna Billie (9) og Marlon (3) sammen.

Noen giftering har det derimot ikke blitt opp gjennom årene, men duoen har i stedet foreviget hverandre på kroppen med blekk. Mens Damli har tatovert en M på håndleddet, har Foss en T.

Inntil nå nylig.

Tirsdag delte sangstjernen en video på Instagram av at hun besøker et tatoveringsstudio. Anledningen var at hun skulle tatovere en sommerfugl - og dét på nøyaktig samme sted som M-en er.

Kjærestetatoveringen ble dermed dekket til av det nye blekket. Overfor Se og Hør forsikrer likevel 35-åringen om at det ikke var for å «fjerne Markus».

- Problemet var at den M-en ikke var så veldig fin, rett og slett. Det har ingenting å gjøre med at jeg ikke vil ha Markus der, vårt forhold lever i beste velgående.

- Jeg tenkte faktisk på det: «Nei gud, nå kommer folk til å tenke at det er en grunn til at jeg fjerner ham», men det er det absolutt ikke, ler Damli i telefonen.

På Instagram skriver hun:

«For 10 år sidan var Markus og meg på vår første ferie til Miami. Nyforelska og litt tipsy gjekk vi forbi Miami Ink og fekk for oss at å tattovere bokstavane til kvarandre var ein strålande idè. Ideen var forsåvidt god den, men utførelsen var heller dårlig. I 10 år har eg altså gått rundt med noke som kan minne om eit nattklubbstempel, så i dag var dagen for å endelig rydde opp😅 Følg med på neste reel for å sjå!»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.