Kim Kardashian

Tar grep for barnas skyld

Kommentarene til Kanye kommer ikke uten konsekvenser.

HØNEMOR: Kim verner tett om barna. Foto: DIGGZY / Splash News / NTB
HØNEMOR: Kim verner tett om barna. Foto: DIGGZY / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Kanye West (45) er i hardt vær for tiden etter en rekke uttalelser i sosiale medier. Kritikken bunner blant annet i at West åpnet motefremvisningen for sitt eget klesmerke Yeezy ikledd en genser med teksten «White Lives Matter» trykket på.

Det skal imidlertid nevnes at rapperen er diagnostisert med bipolar lidelse som ifølge Helsenorge er en psykisk lidelse som gjør at humøret og aktivitetsnivået svinger mer enn hva andre mennesker opplever.

KRITIKK: Den kontroversielle multikunstneren Kanye West sjokkerte under en motevisning for sin hans nye Yeezy-kolleksjon.  Vis mer

Nylig ble også 45-åringens Twitter-profil låst etter at han delte følgende:

«I’m a bit sleepy tonight but when I wake up I’m going death con 3 On JEWISH PEOPLE».

Rapperens offentlige sammenbrudd har blitt betegnet som antisemittiske og ført til at flere stjerner har reagert.

Delte barnas skole

Nå er det derimot noe annet som skaper overskrifter.

West publiserte nylig på Instagram hvilken skole barna hans går på. Dette skal ifølge TMZ ha ført til at Kim Kardashian (41) nå må betale ekstra penger til skolen for å få høyere sikkerhet for barna sine.

KONTROVERSIELL: Kanye West er kjent for å dele meningene sine på sosiale medier. Foto: REUTERS/Kevin Lamarque/File Photo/NTB
KONTROVERSIELL: Kanye West er kjent for å dele meningene sine på sosiale medier. Foto: REUTERS/Kevin Lamarque/File Photo/NTB Vis mer

Ettersom navnet på skolen er offentliggjort, skal Kardashian nå være redd for at noen skal dukke opp på skolen til barna. Rapperen skal ha publisert navnet på barnas skole i sammenheng med at han ville få barna til å begynne på sin egen privatskole.

Nylig åpnet nemlig West en egen kristen privatskole i Simi Valley i California, som er oppkalt etter moren hans.

MÅ OPERERE: Kris Jenner tar til tårene i «The Kardashians» etter å ha fått beskjed om at hun må opereres. Video: Disney + Vis mer

Skolen er derimot ikke blitt autorisert ennå. Det betyr at elevene kan risikere å uteksaminere uten å ha de rette papirene for å komme inn på høyere utdanning.

Dette skal være en av grunnene til at Kardashian ikke vil la barna gå på skolen.

«Mens voice matter»

I et intervju med ABC News uttrykte West sin frustrasjon over at han ikke har like mye å si som han skulle ønske i livet til barna.

- Jeg er faren deres. Det burde være et samarbeid, og ikke bare opp til kvinnen. Mannen burde også ha noe å si.

Kanye og Kim skal derimot ha kommet til en midlertidig løsning, hvor barna blir med i «Donda Acadamy» sitt kor etter skoletid.

LES OGSÅ: Nye bilder vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer