«Strictly Come Dancing»:

Tar grep etter dødsulykke

Fjernet dansen før sending.

FJERNET: Dommer Craig Revel-Horwood (f.v) skulle ha danset på mandagens sendig. Her med resten av panelet fra «Strictly come dancing» i 2018: Darcey Bussell, Shirley Ballas and Bruno Tonioli. Shirley Ballas er også dommer i år. Foto: PA Photos / NTB
FJERNET: Dommer Craig Revel-Horwood (f.v) skulle ha danset på mandagens sendig. Her med resten av panelet fra «Strictly come dancing» i 2018: Darcey Bussell, Shirley Ballas and Bruno Tonioli. Shirley Ballas er også dommer i år. Foto: PA Photos / NTB Vis mer
Publisert

Da den britiske versjonen av «Skal vi danse», «Strictly come dancing» skulle sendes på TV mandag, innrømmet sjefene at de hadde fjernet en av de forhåndsinnspilte dansene.

Det er Daily Mail som skriver at en representant for showet skriver i en uttalelse at dansen, som ble spilt inn dagen før, ble fjernet fra sendingen.

Årsaken til det skal være tragedien som resulterte i en dødsulykke i et vann i Solihull, England.

Tre barn døde

Søndag var det tre barn i alderen åtte til elleve år som døde etter at de falt gjennom isen i parken. Et fjerde barn på seks år er fortsatt på sykehus, og situasjonen er kritisk.

Det skriver blant andre Independent.

TILBAKE: Etter et stygt fall i sommer, trodde Adrian Sellevoll at musikkarrieren skulle ryke. Nå er han tilbake med ny låt på gammel klassiker. Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Fremføringen som ble fjernet fra «Strictly come dancing» var en dans hvor dommer Craig Revel Horwood var utkledd som snødronning. De resterende danserne bar snøfnugg-kostymer.

- I lys av de tragiske nyhetene tok vi valget om å ikke vise gruppedansen i denne ukens sending, uttaler en talsperson for BBC, skriver Daily Mail.

Videre forteller en på innsiden til The Sun at TV-programmet visste at de ikke kunne vise dansen, i lys av tragedien som nettopp hadde funnet sted.

- Naturligvis var alle involverte enige, og avgjørelsen ble at fremføringen ikke skulle vises frem.

Midt i en TV-sending i Colombia skjedde dette. Video: Rødt Kort Vis mer

Forvirring

Det var imidlertid mange seere som ble forvirret over at proff-dansen ikke var å se under programmet, og tok til sosiale medier for å spørre etter dansen.

«Noen som var på «Strictly» i går kveld? Hva skjedde med proff-dansen med Craig?» Spør en på Twitter, mens en annen skriver:

«Så hva skjedde med proff-dansen på «Strictly»? Ble det ikke teaset at Craig skulle danse?»

Søndag ble det hintet om at dommeren nemlig skulle være med i dansen med de profesjonelle danserne - utkledd i drag-antrekk som en snødronning. Kort tid senere ble det imidlertid tatt en avgjørelse om å ikke vise dansen.

LES OGSÅ: Om fremtiden: - Kommer ikke tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer