«Farmen» 2021:

Tar grep. Dette har aldri skjedd før

«Farmen» gjør endringer under finalen.

ENDRINGER: Gjør store endringer i forbindelse med «Farmen»-finaleinnspillinga. Foto: Espen Solli / TV2
ENDRINGER: Gjør store endringer i forbindelse med «Farmen»-finaleinnspillinga. Foto: Espen Solli / TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Farmen» har allerede rullet over skjermen i flere uker, men først søndag kveld skal vinneren kåres. Hvem som vinner konkurransen får man imidlertid ikke vite før det vises på skjermen seinere i år.

Vanligvis spilles den storslåtte finalen inn på «tinget» utendørs, hvor utslåtte deltakere returnerer til gården for å heie på finalistene. I år er det imidlertid første gang produksjonen har måttet ta skikkelig grep, og flytte hele finaleinnspillingen.

De siste dagene har det som kjent kommet massive mengder med nedbør flere steder i landet, og uværet ser ikke ut til å gi seg med det første. Det har skapt utfordringer for finalen.

ENDRING: I de forrige sesongene av «Farmen» har alle de unge deltakerne vært single. I år finnes det unntak, men programleder Mads Hansen lover likevel flørting. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Ikke mulig å gjennomføre

Overfor Se og Hør forteller pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl, at det var meldt ekstremt mye vind og fare for svært sterke vinnkast i dag.

FLYTTES INN: Hele finaleinnspillinga blir i år flyttet inn. Foto: Alex Iversen/TV 2
FLYTTES INN: Hele finaleinnspillinga blir i år flyttet inn. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
CREW: Mads Hansen, Karl Ruben Dahle, Gustav Krohn, Eirin Bøe, Oddrun Helen Gandsøy, Veronica Karlsen og Eli Tellebom i forbindelse med finaleinnspillinga. Foto: Alex Iversen/TV 2
CREW: Mads Hansen, Karl Ruben Dahle, Gustav Krohn, Eirin Bøe, Oddrun Helen Gandsøy, Veronica Karlsen og Eli Tellebom i forbindelse med finaleinnspillinga. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Det ville vært umulig å gjennomføre finalen i dag under de forholdene. Det ville ikke latt seg gjøre verken praktisk produksjonsmessig, eller i forhold til velferden til deltakerne, som hadde måttet sitte stille i regn og vind mange timer i strekk, sier Dahl.

Kanalen har derfor valgt å flytte alt innendørs.

- Det er ikke første gangen vi har måttet omstille oss raskt i denne produksjonen, og vi kan igjen takke en velvillig lokalbefolkning i Hurdal, og et hardt arbeidende og omstillingsvillig crew i Strix for at vi klarte å redde dette i havn, sier pressesjefen.

Hvem som er i finalen er selvsagt hemmelig til vist på tv.

LES OGSÅ: Setter fyr på nettet med tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer