Faye Winter og Teddy Soares:

Tar forholdet ett steg videre

«Love Island»-finalistene blir samboere.

TRE MÅNEDER: Tv-paret Teddy Soares og Faye Winter avslører at de har tatt forholdet et steg videre. Foto: Splash News / NTB
TRE MÅNEDER: Tv-paret Teddy Soares og Faye Winter avslører at de har tatt forholdet et steg videre. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni startet innspillingen av den syvende sesongen av den britiske versjonen av «Love Island».

Kjærligheten blomstret mellom flere av parene, og i den store finalen sto det mellom kjæresteparet Liam Reardon (22) og Millie Court (24) og det litt mer trubulente paret Teddy Soares (26) og Faye Winter (26).

Det var førstnevnte som stakk av med seieren, mens Teddy og Faye måtte ta til takke med andreplassen.

Kjærligheten har imidlertid bestått, og nå avslører paret at de har tatt forholdet ett steg videre, ifølge The Sun.

«LOVE ISLAND US»: Josh blir vekket midt på natta for å motta den grusomme beskjeden. Video: TV 2 Play. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Kan ikke vente

Tre måneder har gått siden den store finalen gikk av stabelen, og nå har altså paret tatt det store steget: de har blitt samboere.

I en spørsmålsrunde på Instagram kunne 26-åringen avsløre tidligere denne høsten at innflytten skulle skje 6. november.

- Det er en veldig spennende dag! Jeg kan nesten ikke vente. Nedtellingen har startet, avslørte hun den gang.

Nå har paret altså blitt samboere, til tross for at de har hatt litt trøbbel med å finne det perfekte hjemmet. Da det sto mellom fem ulike hjem lot de Instagram-følgerne velge for dem.

HØY PULS: Deltakerne skal øke pulsen til hverandre i «Love Island UK», og det går ikke helt som det skal for Liberty. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Har blitt samboere

Nå har de endelig funnet et perfekt sted. Nyheten delte paret på Instagram.

«Hjemme! Vi er så heldige som får dele denne reisen sammen og med alle dere! Vi har masse arbeid å gjøre og vi kan nesten ikke vente med å vise dere alt på veien».

«Vi har tilbrakt de siste dagene med å bare nyte dette steget i bobla, bare oss to, men nå gleder vi oss til å vise dere alt!»

LES OGSÅ: - Takknemlig for eventyret vi har hatt sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer