«Ullared»-stjerne:

Tar forholdet et steg videre

Ola-Conny har ikke gitt helt opp på kjærligheten allikevel.

FORLOVET IGJEN: Det er ikke første gang Ola-Conny har vært forlovet. Foto: Kanal 5 / Discovery
FORLOVET IGJEN: Det er ikke første gang Ola-Conny har vært forlovet. Foto: Kanal 5 / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære «Ullared»-profilen Ola-Conny Wallgren (58) har mildt sagt blitt en populær figur både i Norge og i Sverige, takket være den svenske serien.

Nå kan Wallgren avsløre overfor Aftonbladet at han igjen har forlovet seg.

Vis mer

- Hun er en fantastisk person, livet er for kort til å bare la det passere, forteller han til avisa om sin utkårede Lina Persson (46).

Dette er Wallgrens andre forlovelse. «Ullared»-stjerna ble nemlig forlovet med 17 år yngre Camilla i 2018. Paret var sammen i halvannet års tid før kjærligheten tok slutt.

Den svenske TV-profilen har vært åpen om at kjærlighetslivet hans har vært trøblete. Han har tidligere fortalt om et forhold som gikk så dårlig at det endte i retten, og at han i etterkant var livredd damer.

- Hun var helt besatt av meg, så min søster fikk ringe og gjøre det slutt. Det var veldig vanskelig. Jeg fikk ikke prate med noen andre enn henne, og hun hadde en app på telefonen som så hvor jeg var hele tida, fortalte Wallgren til det svenske magasinet Hänt den gangen.

Klipp fra TVNorge-programmet "Morgan og Ola-Conny gjør Norge": Morgan og Ola-Conny trener på å skyte isbjørn. Vis mer

Også da Dagbladet snakket med ham i 2018, prøvde han å tenke minst mulig på kjærlighet og romantikk.

- Hver gang det skjærer seg med ei dame, skjer det ofte noe annet samtidig. Denne gang var mamma syk samtidig som det ble slutt med kjæresten, og jeg gikk på en skikkelig smell. Jeg gikk rett i veggen, rett og slett.

Men nå blomstrer kjærligheten igjen for den folkekjære svensken.

Wallgren og Persson jobber begge på Ullared. Sistnevnte jobber i varehusets restaurant. 58-åringen kan fortelle at de drar sammen til jobb og at de ser hverandre i pausen.

PETTER STORDALEN: Det er igjen klart for en ny sesong av «Ullared», og i den første episoden dukker Petter Stordalen opp. Video: Discovery+ Vis mer

Men hvordan det går med bryllupsplanleggingen vil han ikke avsløre.

- Jeg kan ikke si noe. Vi tar god tid og i vårt tempo. Dette er noe vi ønsker å holde for oss selv, sier «Ullared»-stjerna.

Nå ser de fram til å tilbringe sommeren sammen, hvor de blant annet skal gå mye i skogen, og fiske på stranda.

LES OGSÅ: Delte kryptisk bilde med ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer