Karsten Warholm i «Helt Harald»:

Tar forholdet et steg videre

- Det blir trist, men også veldig fint.

GÅR GALT: Alt gikk helt som det skulle da Karsten Warholm og Harald Rønneberg skulle ha nyhetssending på TV 2. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag er det duket for sesongpremiere av Harald Rønnebergs (48) TV 2- serie «Helt Harald». Etter at den første sesongen slo godt an hos seerne, ble det raskt klart at det skulle komme en ny sesong.

Serien går ut på at Rønneberg skal bli kjent med et knippe kjente, inspirerende nordmenn og gjennomføre en rekke utfordringer underveis.

Denne gangen kickstarter de søndagens premiere med idrettsstjernen Karsten Warholm (25) som første gjest. I episoden kan 25-åringen avsløre at han ikke skal bo alene i luksusvillaen han nylig punget ut for.

ÅPNER OPP: Karsten Warholm åpner seg om kjæresten i «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

Blir samboere

Over flere år har nemlig Warholm bodd sammen med flere kompiser i et kollektiv. Nå skal han omsider flytte ut og rett inn i funkisvillaen som ligger ved Vigelandsparken i Oslo.

Etter at boligkjøpet ble kjent, var det nok flere som spekulerte på om han skulle bli samboer med kjæresten Oda Djupvik (23), som han har vært sammen med i flere år.

I episoden av «Helt Harald» kan idrettsstjernen avsløre at han og kjæresten har bestemt seg for å bli samboere.

- Så koselig. Det er en milepæl, sier Rønneberg om gladnyheten, mens Warholm fortsetter:

HOLDER SAMMEN: Verdensmester Karsten Warholm og kjæresten Oda Djupvik har stått sammen i tykt og tynt. Her er de under Idrettsgallaen i januar 2019. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HOLDER SAMMEN: Verdensmester Karsten Warholm og kjæresten Oda Djupvik har stått sammen i tykt og tynt. Her er de under Idrettsgallaen i januar 2019. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Ja, altså, jeg har bodd med guttene nå i seks år. Det blir trist, men også veldig fint.

Rønneberg som selv har vært samboer med kona Sølvi Haugland i flere år, forsikrer han om at det kommer til å bli en opptur for paret å flytte sammen.

- Ja, jeg håper det, sier Warholm, som tydelig gleder seg til å bo sammen med kjæresten.

KALDT: Karsten Warholm delte nylig en video av en treningsøkt som har vekket oppsikt rundt om i verden. Video: Karsten Warholm / Rødt Kort / Klaus Fjellro. Vis mer

Kjøpte luksusvilla

I starten av februar kom nyheten om at Warholm hadde gått til innkjøp av en funkisbolig for den nette sum av 27 millioner kroner.

Han sikret seg en arkitekttegnet enebolig over to plan, med tre soverom, hage og parkeringsplass, skrev E24, som først omtalte saken.

Villaen lå opprinnelig ute for salg til 28,5 millioner kroner, men idrettsstjernen fikk altså boligen for halvannen million under prisantydning.

NY ADRESSE: Karsten Warholm gikk til innkjøp av en 187 kvadratmeters enebolig på Oslos beste vestkant. Foto: Roger Sandvær/Studio Oslo
NY ADRESSE: Karsten Warholm gikk til innkjøp av en 187 kvadratmeters enebolig på Oslos beste vestkant. Foto: Roger Sandvær/Studio Oslo Vis mer

- Jeg tenker det er et godt kjøp og at objektet passer godt til kjøper. Salget kunne ikke gått til en hyggeligere fyr, sa eiendomsmekler Jon Kvisgaard i Privatmegleren til Børsen.

Han forklarte videre at eneboligen er tegnet av den italienske arkitekten Ivo Pannaggi for den norske etterkrigskunstneren Ludvig Eikaas, og var opprinnelig et atelier. Eiendommen ble utviklet til bolig i 2016.

STILIG: Hekkeløper Karsten Warholm kom stilig kledd under Idrettsgallaen, og antrekket var inspirert av en kjent filmkarakter. Reporter: Marte Nyløkken Helseth. Vis mer

- Det er mer enn nok

Karsten Warholm og Oda Djupvik har vært et par siden slutten av 2015, og har hele veien holdt kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet sitt.

På Idrettsgallaen i 2020 dukket imidlertid paret opp sammen, og der lettet de litt på sløret om forholdet.

Med tanke på Warholms hektiske treningsprogram, er det nok flere som har lurt på om de får nok tid til hverandre. Det kunne imidlertid Djupvik forsikre om at de får.

- Ja vi får det. Vi får noen rolige kvelder sammen i uken og jeg kan si at det er mer enn nok, flirte hun, før Warholm la til:

- Vi slapper som regel bare av, det er det vi gjør. Det er trening og så er det avslapning, så enkelt er det.

LES OGSÅ: - Føler meg relativt egoistisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer