Karianne Vilde Wølner og Kristian Spetalen:

Tar forholdet et steg videre

«Farmen»-profilen bekrefter gladnyheten overfor Se og Hør.

NY KJÆRESTE: For kort tid siden ble det kjent at realityprofil Karianne Vilde Wølner og Kristian Spetalen var blitt et par. Nå tar de imidlertid forholdet et steg videre. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
NY KJÆRESTE: For kort tid siden ble det kjent at realityprofil Karianne Vilde Wølner og Kristian Spetalen var blitt et par. Nå tar de imidlertid forholdet et steg videre. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

«Farmen»-profilen Karianne Vilde Mølner (27) kjempet seg til finaleuken i fjorårets sesong av underholdningsprogrammet, hvor det var Per Gunvald Haugen (46) som til slutt stakk av med seieren.

Siden den gang har hun blant annet funnet kjærligheten. Det ble avslørt forrige måned, og den utkårede er milliardærsønnen Kristian Spetalen. Kjærestenyheten bekreftet hun overfor «God kveld Norge».

- Ja, vi er kjærester, sa hun via sin manager.

Kristian Spetalen er for øvrig sønn av investor og milliardær Øystein Stray Spetalen (58) og jobber som analytiker i Arctic Securities.

UTSLITT: Etter 11 lange uker på «Farmen», tok det lang tid før Karianne Vilde Wølner følte seg som seg selv igjen. Video: Privat Vis mer

Gladnyhet

Nå, bare noen få uker senere, kan Se og Hør avsløre at de to tar forholdet et steg videre ved å flytte sammen.

Det bekrefter Wølner overfor Se og Hør via sin manager.

Hun ønsker imidlertid ikke å gi noen ytterligere kommentar om det ferske samboerskapet.

Kort tid etter nyheten kom om at Wølner og Spetalen hadde funnet kjærligheten, delte førstnevnte at hun skal selge leiligheten sin.

På Instagram delte «Farmen»-profilen flere bilder av leiligheten i Drammen med teksten: «Jeg selger leiligheten min».

Hintet om samboerskap

Det skal også nevnes at Wølner har hintet til et mulig samboerskap på Instagram-story. I går delte hun nemlig et bilde fra IKEA hvor hun forklarte at hun hadde tegnet en kjøkkenøy.

Bildet viste en full handlevogn, og det kan virke som at duoen har store planer om å renovere et kjøkken.

«Stod i kø i to timer for å tegne kjøkkenøy, så nå håper jeg du blir fornøyd», skrev hun og tagget kjærestens Instagram-profil.

PÅ HANDLETUR: I går delte realityprofilen at hun hadde vært på IKEA for å tegne kjøkkenøy. Foto: Instagram / kariannevilde
PÅ HANDLETUR: I går delte realityprofilen at hun hadde vært på IKEA for å tegne kjøkkenøy. Foto: Instagram / kariannevilde Vis mer

Som nevnt var Wølner å se i fjorårets sesong av «Farmen». Underveis i oppholdet ble hun imidlertid koblet til en annen deltaker, nemlig Sindre Nyeng.

- Det som var med Sindre, var at han var veldig smart og kunne det meste. Vi utfylte hverandre på ting. Han lærte meg ting og jeg lærte han å bli litt mer menneskelig, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Wølner har også tidligere vært kjæreste med Simen Auke, kjent fra EDM-duoen Broiler. Det forholdet tok slutt i 2013.

FORELSKA: Caroline Nitter og Cristian Brennhovd fant tonen under «Ex on the Beach - Afterski». Nå svarer de endelig på det vi alle har lurt på. Video: Discovery+ /Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer