Raymond Røskeland og Sidney Lunde:

Tar forholdet et steg videre

- Jeg er sikker på at vi har giftet oss innen året er omme.

BLIR SAMBOERE: Etter over tre år som kjærester har Raymond Røskeland og Sidney Lunde besluttet å flytte sammen. I tillegg ligger også et giftermål i kortene for paret. Foto: Privat
BLIR SAMBOERE: Etter over tre år som kjærester har Raymond Røskeland og Sidney Lunde besluttet å flytte sammen. I tillegg ligger også et giftermål i kortene for paret. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst ble seerne kjent med anleggsarbeideren Raymond Røskeland (37) i TV 2-programmet «Farmen». Røskeland måtte forlate gården etter en intens sleggekonkurranse mot Daniel Viem Årdal, og hjemme ventet kjæresten Sidney Lunde (32), også kjent som «Rallarfrue».

Paret har tidligere lettet på sløret overfor Se og Hør om forholdet, blant annet om hvordan de to møttes for første gang. Røskeland inviterte nemlig med seg Lunde på et nachspiel etter å ha møtt henne på 7-Eleven i Bergen.

I senere tid har paret, som nå har vært sammen i over tre år, fått sønnen Willyam Hamilton (2). Fra før av har Lunde sønnen Nicolay (11), mens Røskeland har sønnen Simon Aleksander (12).

Duoen har imidlertid ikke bodd sammen, men da Se og Hør snakket med paret sist hadde de et håp om å endelig flytte sammen og bli samboere.

- Men det er jo den evige kampen om hvor vi skal bo. Raymond har sagt at Hamilton i hvert fall skal begynne på skole på Osterøy utenfor Bergen, men det er veldig ute på bygda, sa Lunde til Se og Hør i fjor høst.

«FARMEN»: I uke 5 av «Farmen», var det Raymond Røskeland og Daniel Viem Årdal som møttes til tvekamp. Men taperen hevdet at han tapte med vilje. Video: Steffen Pettersen/Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Av-og-på

Nå, noen måneder senere kan paret røpe overfor Se og Hør at de omsider har bestemt seg for å flytte sammen.

- Vi har endelig besluttet å bli samboere. Vi har jo ikke bodd sammen siden vi møttes, opplyser Røskeland.

- Hvordan kom dere frem til det?

- Vi satte oss vel egentlig bare ned og bestemte oss for at vi måtte finne ut av hvor vi skal bo, og at vi deretter skulle flytte sammen.

Lunde innrømmer på sin side at det er hun som har holdt igjen når det kommer til å bli samboere.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», er det flere som har lagt merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Nå forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Raymond har jobbet veldig mye, men etter at han var med på «Farmen» har han blitt flinkere til å ta seg litt mer fri. Det har vært mye frem og tilbake, men nå har vi bestemt at enten må vi gjøre det skikkelig, eller så blir det aldri til at vi kommer oss videre. Da fant vi ut at vi skal bli samboere i løpet av våren, røper hun.

- Hvor skal dere flytte?

- Han flytter opp til meg i Bergen siden jeg bor rett ved flyplassen, men han vil gjerne flytte til Osterøy der han er fra. Jeg har vel egentlig gått med på at minstemann skal begynne på skole der. Heldigvis har jeg fortsatt noen år igjen i byen, jeg er mer byjente enn bygdejente, så jeg må nyte tiden her, svarer Lunde.

FLYTTEPLANER: Til tross for at Raymond Røskeland flytter til Sidney Lunde i Bergen, skal paret allerede flytte på seg om tre og et halvt år. Foto: Privat
FLYTTEPLANER: Til tross for at Raymond Røskeland flytter til Sidney Lunde i Bergen, skal paret allerede flytte på seg om tre og et halvt år. Foto: Privat Vis mer

- Vi har egentlig aldri vært sammen, bare hengt sammen. Det nye er vel bare at vi nå har bestemt oss for å satse på dette, og at vi flytter til Osterøy før sønnen vår begynner på skolen, svarer Røskeland - tydelig noe uenig.

På spørsmål til Lunde om hvordan det blir å flytte til Osterøy, svarer hun:

- Jeg kommer fra bygda selv så jeg vet hvordan det er, men jeg trives med å bli underholdt av det som skjer i byen. Jeg blir litt stresset når det blir stille rundt meg og ingenting skjer. Det blir spennende å se. Jeg får vel holde meg underholdt med et eller annet prosjekt.

Bruddspekulasjoner

Lunde innrømmer at det blir rart å skulle flytte sammen ettersom hun er svært glad i å være alene.

- Jeg er vant til å styre med mitt, så det blir en overgang å skulle ha han her hele tiden, men jeg gleder meg jo, forteller hun.

Paret har vært ærlige om at de har hatt et av-og-på forhold i løpet av de tre årene de har vært sammen. Spesielt det at de har et barn sammen, men ikke flytter sammen før nå, er noe som har skapt reaksjoner.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Vi har fått veldig mange spørsmål om vi er sammen eller om vi ikke er sammen og hvorfor vi har barn sammen, men ikke bor sammen. Det har vært mange spekulasjoner på om det er slutt mellom oss. Så det å måtte slippe hele den forklaringen blir deilig nå. Nå kan vi bare si at vi er samboere, sier en lettet Lunde.

Røskeland legger heller ikke skjul på at forholdet deres har vært ganske turbulent en god stund.

- Det har vært av og på fra uke til uke og måned til måned hele veien. Men fra jul har det vært såpass stabilt at vi har bestemt oss for å satse på dette.

Paret innrømmer at de også har snakket om både forlovelse og giftermål den siste tiden.

- Jeg har ikke offisielt fridd, men vi må finne en dato for å bli forlovet. Det er vi vel enige om. Jeg er sikker på at vi er gift før året er omme. Vi har bestemt oss for det, røper Røskeland.

Drømmer om å gifte seg

Lunde forklarer på sin side at de har snakket mye om å bli forlovet, men hun mener at det har vært mye frem og tilbake i forholdet slik at de selv ikke har klart å følge helt med i svingene.

- Vi har vært sammen den ene uken, mens det har vært slutt den andre. Nå som vi flytter sammen har vi snakket om å forlove oss og døpe sønnen vår. Så har vi vel kanskje et håp om å gifte oss, forteller hun.

Sønnens dåp har imidlertid blitt utsatt hele tre ganger grunnet pandemien, og det er hittil uvisst når de faktisk får gjennomført den. Det er også vanskelig å få gjennomført drømmebryllupet under den pågående pandemien.

Når det kommer til bryllupsplaner, innrømmer imidlertid Lunde at hun har sett for seg hva slags bryllup hun ønsker siden hun var 14 år.

- Jeg ønsker meg et stort bryllup med masse gjester. Å ha et bryllup med ti gjester gidder jeg ikke. Hvis vi først skal gifte oss vil jeg ha alle vi kjenner til stede, så vi må nesten vente til coronaen er over, mener hun.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter bruddet med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer