Maria Stavang og Magnus Devold:

Tar forholdet et steg videre

Komikerparet røper at de har blitt samboere.

FLYTTER SAMMEN: Maria Stavang og Magnus Devold røper at de har kjøpt leilighet sammen. Foto: Kim Erlandsen / P3
FLYTTER SAMMEN: Maria Stavang og Magnus Devold røper at de har kjøpt leilighet sammen. Foto: Kim Erlandsen / P3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september i fjor bekreftet komikerne Maria Stavang (25) og Magnus Devold (34) at de to hadde blitt et par. Det gjorde de i form av hvert sitt innlegg på Instagram. Stavang delte et bilde av Devold som satt inne på trikken, hvor hun skrev følgende: «Tok trikken med typen i helgen».

Devold på sin side delte et bilde av Stavang som satt inne på T-banen med munnbind. «Tok T-banen med dama i helgen», skrev Devold.

Blir samboere

Nå kommer det imidlertid frem at komikerduoen har besluttet å ta forholdet et steg videre ved å kjøpe leilighet sammen.

Det bekrefter de begge i form av hvert sitt Instagram-innlegg.

«Da har man spleiset på leilighet», skriver Stavang til et bilde av seg selv foran flere flyttekasser.

Devold har på sin side delt et bilde av seg selv foran de samme flyttekassene, hvor han skriver nøyaktig det samme som kjæresten.

Maria Stavang og Magnus Devold har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Som nevnt var det i september i fjor at duoen bekreftet forholdet. Bekreftelsen kom etter at det over lengre tid hadde versert rykter om at de to hadde blitt et par.

BLIND DATE: Maria Stavang datet 30 gutter på rappen under innspillingen av «Voksensmerter». Det får ikke kjæresten Magnus Devold lov til å se på. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Spekulasjonene fikk spesielt fart på seg da Stavang deltok på det åpne arrangementet «Rikets Roast» i september i fjor, der kjendiser griller hverandre foran et publikum.

Selv om hakkekylling-tittelen var tildelt komikerkollega og NRK-kjendis Nicolay Ramm (32), fikk også Stavang gjennomgå ved flere anledninger.

Det ble også gjort et tydelig poeng av at hun hadde kapret Magnus Devolds hjerte. Stian Blipp (31) var blant kjendisene som humoristisk harselerte med Stavangs valg av kjæreste - til stor latter fra Stavang selv.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

Rosenrødt

I forkant av kjærestenyheten avslørte Devold at han ikke lenger var singel. Det gjorde han i en episode av podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi».

I podkasten la ikke Devold skjul på at han var nyforelsket og at forholdet var relativt nytt.

- Vi er helt i andre enden av krangleskalaen. Alt er bare rosenrødt. Eneste problemet i mitt forhold er at når hun er på kjøkkenet i to minutter, så får vi ikke sett hverandre, sa han i podkasten.

Under P3 Gull-utdelingen i november i fjor viste de seg sammen offentlig for første gang siden forholdet ble kjent. Paret var til stede for å dele ut en pris og ankom scenen hånd i hånd. Fra scenen vitset de om at de var kjendisverdenens nye superpar.

VOKSENSMERTER: Maria Stavang er klar med sitt eget program, «Voksensmerter», og i første episode plasserer hun Magnus Devold, daværende venn og nåværende kjæreste, i en løgndetektor. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Det er en stor ære for oss å føye oss inn i rekken av kjendispar som får dele ut pris sammen her på P3 Gull, innledet Devold med.

- Ja, for vi er sammen, men vi kommer ikke til å gjøre noen store greie ut av det, la Stavang til, mens hun og kjæresten holdt hender.

Overfor Se og Hør har Stavang tidligere avslørt hvorfor hun holdt, og fremdeles holder, forholdet så privat. Grunnen til det skal, ifølge Stavang, være at paret er så offentlige ellers. Komikerduoen har nemlig hyppig vært å se i ulike tv-programmer, blant annet «Kongen befaler» og «Ylvis på holmen med Calle og Magnus».

- Det er et eller annet med at man gir så mye av seg selv på alle mulige andre måter, begge to. Han er kanskje litt mer privat enn meg - I hvert fall på Instagram. Jeg er ikke så mystisk på Instagram, lo hun.

- Er det han som har holdt igjen litt?

- Nei, begge to. Det er en enighet om det, fordi akkurat det er vårt. Vi deler alt annet med alle andre, også blir det der vår greie, svarte hun.

LES OGSÅ: - Man lærer seg å leve med det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer