Morten Botten:

Tar forholdet et steg videre

Forrige måned avslørte realityprofilen at han hadde fått seg kjæreste. Nå har de lagt planer for det kommende året.

NY KJÆRESTE: Kjærligheten smiler igjen for Morten Botten. Nå bekrefter han nytt forhold. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

Forrige måned kom gladnyheten om at realityprofil Morten Botten (25) hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med influenser og blogger Sofie Nilsen (25).

Overfor TV 2 kunne Botten meddele at hans nye kjæreste heter Elena.

- Hun er utrolig snill og støttende. Vi har det kjempegøy sammen og ler av alt. Vi tenker veldig likt, noe som gjør ting kjempeenkelt, fortalte han til kanalen.

Overfor Se og Hør fortalte Botten at han møtte sin utkårede i juni, og at de har holdt kontakten siden den gang.

- Jeg tror kanskje at grunnen til at jeg falt for Elena var fordi hun er sinnssykt snill og støttende. Vi ler sykt mye, vi ler av alt og ingenting. Alt har vært veldig naturlig og ekte, fortalte han.

FLYTTET SAMMEN: Helene Spilling har flyttet sammen med Birgit Skarstein - og nylig møttes de sammen med hver sin dansepartner for å markere begivenheten. Video: Helene Spilling / Instagram Vis mer

Røper samboerskap

I går kunne imidlertid duoen røpe at de har blitt samboere. Det kom frem under en spørsmålsrunde på Instagram-story.

- Vi har vel egentlig bodd sammen en stund, men ikke på papiret. Jeg har bodd hos en kompis i Oslo frem til nå, men flytter offisielt inn hos Elena i januar, røper Botten til Se og Hør.

Realityprofilen beskriver at avgjørelsen om å flytte sammen føles veldig naturlig, og han tror ikke det blir noe problem å bo sammen permanent.

- Til og med i perioden med hjemmekontor har det gått fint. Vi går jo oppå hverandre dag inn og dag ut, og trives med det så langt i hvert fall. Så vi kunne ikke hatt det bedre, fortsetter han.

De to turtelduene har som nevnt allerede rukket å få en forsmak på samboerskapet, og på spørsmål om hva som er det beste med å bo under samme tak, svarer Botten:

- Vi gjør alt fra trening til matlaging sammen, det er deilig å ha en bedre halvdel å dele alt med.

FLYTTER SAMMEN: Kjærligheten blomstret videre for «Love Island»-vinnerne Nora Haukland og Johannes Klemp, og nå blir de offisielt samboere. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

Har møtt foreldrene

Til tross for at duoen ble kjent utrolig fort, ifølge Botten, forteller han at det føles ut som om de har kjent hverandre i flere år.

- Hva liker du best ved Elena?

- At hun er så utrolig snill og støttende. Vi ler og tuller med alt, noe jeg setter utrolig stor pris på, svarer 25-åringen.

Ettersom kjæresteparet har vært mye sammen under pandemien, så liker de å være kreative for å pleie kjærligheten.

SAMBOER: Langrennsløper Johanns Høsflot Klæbo har flytta sammen med kjæresten sin. Da han gjestet «Senkveld med Helene og Stian» lettet han på sløret om hvordan det er å være samboer. Foto: TV 2 Vis mer

- Vi prøver å sitte så lite inne som mulig, selv om det ikke har vært enkelt den siste tiden. Jeg tror det er viktig å gjøre nye ting. Vi er ofte ute og spiser eller gjør noe aktiv, forteller han.

For tiden befinner de seg hjemme hos foreldrene til Botten i Bodø. Her blir de værende til rett før nyttår, før turen går tilbake til hovedstaden.

Det er imidlertid ikke bare Elena som har møtt 25-åringens foreldre. Han kan også røpe at han selv har blitt introdusert for hennes foreldre.

- Det har gått utrolig bra. Alle kommer godt overens, faktisk så godt at pappa vil jeg skal kjøpe en ring med en gang, legger han til spøkefullt.

- Hva blir neste steg i forholdet nå?

- Neste steg tror jeg blir hund. Vi er begge glade i dyr, så ikke se bort i fra at vi får oss en hund hvis vi finner rasen vi er ute etter. Hvis noen vet om noen som har en spitzpoo/maltipoo, let me know! svarer han.

Morten Botten ble først kjent for allmennheten da han var med i «Paradise Hotel» i 2017. Det var også der han møtte Sofie Nilsen, som han senere ble kjæreste med, før forholdet tok slutt tidligere i år. På bloggen hevdet Nilsen at årsaken til bruddet var at de hadde vokst fra hverandre.

LES OGSÅ: Åpner seg om det private forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer