Ana de Armas og Ben Affleck:

- Tar forholdet et steg videre

Paret tar enda et steg i forholdet, åtte måneder etter at de bekreftet at de var blitt et par.

NYTT STEG: Ben Affleck og Ana De Armas skal visstnok ha tatt et nytt steg i forholdet. Foto: ENT / SplashNews / NTB
NYTT STEG: Ben Affleck og Ana De Armas skal visstnok ha tatt et nytt steg i forholdet. Foto: ENT / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai bekreftet Ben Affleck (48) og Ana de Armas (32) at de var et par. Det gjorde de på Instagram, da De Armas publiserte et innlegg i forbindelse med sin 32-årsdag.

Bekreftelsen kom omtrent to måneder etter at paret først ble observert sammen, og både fans og den tabloide delen av pressen spekulerte heftig på om Affleck hadde funnet lykken på ny.

Spekulasjonene begynte å svirre etter at paret ble observert og fotografert sammen i Havana på Cuba, der de tilbragte flere dager sammen.

Nå tar paret visstnok et nytt steg i forholdet.

Blitt samboere

En kilde forteller nemlig overfor People at «Knives Out»-skuespilleren har flyttet inn hos kjæresten, etter at hun la ut hjemmet i Venice i California for salg.

Dermed har paret nå altså blitt samboere, åtte måneder etter at forholdet ble bekreftet. Til People legger også en venn av Affleck til at «forholdet fortsetter å være sterkt».

Den hyggelige nyheten kommer kort tid etter at paret ble sett på shoppingtur dagen før Thanksgiving. Paret er for tiden opptatt med å spille inn psykothrilleren «Deep Water» i New Orleans sammen, men returnerte hjem for å feire dagen.

Dagen tilbrakte de med Afflecks tre barn, Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8), som han deler med ekskona Jennifer Garner (47).

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Forlovet?

Tidligere i november satte nye bilder av paret fyr på nettet. Det oppsto nemlig full forvirring etter at paret ble fersket i det som tilsynelatende var hete omgivelser på en balkong i New Orleans.

Bildene fikk flere til å konkludere med at paret hadde tatt forholdet enda et steg videre, fordi man kunne se en gigantisk diamantring på ringefingeren til Armas.

FORLOVET?: Flere klødde seg i hodet over den gigantiske ringen. Om det har noe med filmen de spiller inn sammen eller om de faktisk har forlovet seg, er foreløpig ukjent. Foto: Mega / NTB
FORLOVET?: Flere klødde seg i hodet over den gigantiske ringen. Om det har noe med filmen de spiller inn sammen eller om de faktisk har forlovet seg, er foreløpig ukjent. Foto: Mega / NTB Vis mer

Det viste seg imidlertid senere at ringen hadde en litt mindre romantisk forklaring. Duoen spiller som nevnt mot hverandre i den kommende filmen «Deep Water», og de nye bildene ble tatt på nettopp filmsettet.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Gått videre

De Armas har blitt observert flere ganger den siste tiden ved Afflecks hjem. Hun skal også ha vært mye sammen med de tre barna - de gangene de er med faren sin.

Som kjent har Ben tidligere vært gift med skuespiller Jennifer Garner. For to år siden, tre år etter at de først annonserte at de skulle skilles, ble skilsmissen mellom Ben og Jennifer Garner gjennomført.

Sistnevnte har også gått videre etter bruddet.

Høsten 2018 ble det kjent at 47-åringen hadde datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller i et halvt år. Siden den gang holdt paret en svært lav profil, men i august i år ble det kjent at lykken hadde brast.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen superstjernen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer