Selda Ekiz:

Tar forholdet et steg videre

NRK-profilen avslører husprosjekt.

HUSEIERE: Selda Ekiz og kjæresten Alf Martin Kollen Evensen har kjøpt seg hus, og skal straks i gang med husbygging. Foto: Privat
HUSEIERE: Selda Ekiz og kjæresten Alf Martin Kollen Evensen har kjøpt seg hus, og skal straks i gang med husbygging. Foto: Privat Vis mer
Publisert

NRK-programleder Selda Ekiz (35) har ved å lede programmer som «Newton», «Anno» og «Klassequizen» etablert seg som et kjent tv-fjes. Hun kunne i fjor høst avsløre at hun hadde fått seg kjæreste - Alf Martin Kollen Evensen (37).

De to har delt flere glimt av hverandre i sosiale medier det siste året, og nå tar de forholdet et steg videre.

På Instagram røper nemlig Ekiz at de to skal bygge hus.

«Vi har kjøpt hus sammen. Og det eksisterer ikke på ekte engang. Så nå skal vi velge farger, fliser og ikke minst stikkontaktplasseringer. Jeg sikler bare av tanken», skriver 35-åringen til et bilde av de to med prospektet.

Der kan hun også fortelle at det tar et helt år før huset står klart, men at tida «går så tullete fort med Alfie at det gjør ingenting».

- Blir skikkelig moro

Til Se og Hør kan NRK-profilen fortelle at paret allerede har vært samboere en liten stund, og at de gleder seg til tida fremover.

- Vi har bodd sammen en liten stund, og det har gått fint så langt. Så satser vi på at det er en spennende prosess som venter oss fremover.

Uten å gå for mye i detalj på eksakt hvor det nye huset skal ligge, kan 35-åringen avsløre at paret er klare for å bosette seg utenfor Oslo sentrum.

- Vi fant et prosjekt som så perfekt ut, og det blir stas å komme seg litt ut av sentrum og få muligheten til å ha en hage og et lite drivhus, sier hun, og forteller videre at hun gleder seg stort til å ta fatt på byggeprosessen - og alt som hører til.

Se dette innlegget på Instagram

What's cooler than being cool? 🍦❤️

Et innlegg delt av Selda Ekiz (@monlilli)

- Det blir skikkelig moro. Jeg gleder meg til å velge bærekraftig og svanemerka interiør, så langt det går. Så det blir sikkert spennende å prøve å orientere seg i en verden jeg ikke har peiling på. Alt av farger, kjøkken, fliser og stikkontakter.

Videre innrømmer 35-åringen at det er drenering, og hvordan det gjøres i praksis, som er den store interessen for tida, og legger til:

- Lenge leve nysgjerrigheten!

TV-NYHET: Selda Ekiz debuterte som skuespiller i den nye serien «Norsk-ish» som hadde premiere på NRK i september. Vis mer

Store forventninger

At de ferske huseierne nå har kastet seg inn i et husprosjekt, betyr at de får være med på å ta valgene underveis i prosessen. Det innrømmer NRK-profilen at hun synes er ekstra stas, som samtidig kan røpe at hun har store forventninger.

- Forventningene er så klart store, men også med skrekkblandet fryd for at vi tar de riktige valgene underveis. Alt i alt blir vi nok uansett veldig fornøyde, og Lierhus, som er entreprenøren, er veldig proffe. Det blir uansett godt å komme seg litt ut av Oslo-gryta, og få vår egen lille hageflekk.

- Hvorfor ønsket dere å bygge eget hus?

- Dette er et prosjekt som var planlagt før vi kom over det, og vi planla ikke å kjøpe et sted som skulle bygges. Men vi likte området og tanken på at hjemmet blir slik vi ønsker det selv, og at vi vet at jobben som blir gjort er kvalitet fra starten av, avslutter hun.

BRILLE: I TVNorge-programmet "Brille" forteller Selda Ekiz en traumatiserende historie fra livet hennes i Tyrkia. Bård Tufte Johansen og Harald Eia engasjerte seg også i historien. Vis mer

Skuespillerdebut

Ekiz er for tida i full gang med opptak til programmet «Alle mot 1». Hun er også aktuell med serien «Norsk-ish» på NRK. Serien er 35-åringens skuespillerdebut, og første sesong hadde nylig premiere, og som fikk glitrende kritikker.

«Norsk-ish» handler om de tre vennene Helin, Amrit og Fariba, som alle er unge voksne og prøver å finne seg selv. Ekiz tolker rollen som tyrkisk-norske Helin i humordramaet.

- Jeg visste det var vanskelig, så jeg lurte på: «Kan jeg klare det her?». Jeg er ikke en skolert skuespiller i motsetning til de to andre som har hovedrollene, som jeg lærte mye av, fortalte hun til Se og Hør i forkant av premieren.

Ekiz var tidligere i et åtte år langt forhold med komiker Gustav Nilsen, men de to valgte å gå fra hverandre i 2018.

LES OGSÅ: Slik takler de bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer