Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

Tar forholdet et steg videre

Nå avslører treningsprofilen at hun og kjæresten er på boligjakt i Tønsberg.

PÅ BOLIGJAKT: På Instagram avslører Camilla Lorentzen at hun og kjæresten Julie Visnes er på boligjakt i Tønsberg. Foto: Privat
PÅ BOLIGJAKT: På Instagram avslører Camilla Lorentzen at hun og kjæresten Julie Visnes er på boligjakt i Tønsberg. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått snart to uker siden treningsprofilen og influenseren Camilla Lorentzen (31) overrasket stort da hun avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med 24 år gamle Julie Visnes.

Avsløringen delte 31-åringen på Instagram med sine nesten 90 000 følgere, og bildet viste det nyforelskede paret kysse hverandre.

«Ja, jeg er skeiv. Og ja, hun er kjæresten min - happy Pride», skrev Lorentzen til bildet som ble delt under Pride-helgen.

De to turtelduene hadde vært venner i flere år før de nå nylig fant ut at de også hadde følelser for hverandre.

- Jeg hadde egentlig bestemt meg for å være singel en god stund, og var ikke veldig forberedt på at jeg skulle få en kjæreste nå. I tillegg var det jo plutselig ei jente jeg ble sammen med, og det er jo også helt nytt, fortalte Lorentzen til Se og Hør da kjærestenyheten ble kjent.

SVARER: Det har gått mange rykter om at Karl Førli er homofil etter hans deltakelse i «Paradise hotel». Nå svarer han. Vis mer

På boligjakt

Nå har Visnes og Lorentzen bestemt seg for å ta forholdet et steg videre - og kjøpe seg bolig sammen.

Det avslører sistnevnte i en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon. På spørsmål om Lorentzen og Visnes skal kjøpe bolig sammen, svarer 31-åringen nemlig følgende:

- Ja! Vi er faktisk på hus/leilighetsjakt i Tønsberg for øyeblikket. Håper vi finner noe skikkelig fint som vi kan gjøre ordentlig til vårt.

Visnes og Lorentzen har allerede vært samboere i tre måneder, men skal altså nå ta steget videre og kjøpe seg noe sammen.

Overfor Se og Hør forteller Lorentzen at bakgrunnen for boligjakten er at leiligheten de leier sammen er for liten og snart skal selges.

- Jeg ville på ingen måte gå så fort frem med noen andre og kjøpt en leilighet sammen etter så kort tid. Men i og med at Julie og jeg kjenner hverandre såpass godt og har vært bestevenner i mange år, er det ikke noe stress, fortsetter 31-åringen.

- Hva er dere på utkikk etter?

- Bare jeg får en veranda er jeg egentlig happy. Vi vil gjerne ha en leilighet med masse lys, rene overflater, en uteplass eller veranda, og noe som ikke ligger altfor langt fra Tønsberg sentrum, svarer hun.

Lorentzen forteller videre at det hadde vært helt gull med noen ekstra soverom slik at de kan ha besøk av familie og tantebarn.

- Drømmen hadde vært en gjennomgående toppleilighet med store vinduer og en deilig veranda, men jeg tror kanskje det er å satse litt vel høyt, fortsetter hun.

Kjæresterykter: Morten Botten havnet i en Jodel-storm etter at noen, ved en tilfeldighet, filmet en samtale han hadde på fest. Nå svarer han på ryktene. Vis mer

- Litt annerledes er det jo

Å være samboere har de allerede fått testet ut, og Lorentzen påpeker at det fungerer veldig bra. På spørsmål om det føles annerledes å være samboere nå som de har blitt kjærester, svarer hun:

- Litt annerledes er det jo, ettersom vi er kjærester og ikke venner, men det beste jeg vet er fremdeles å kjøre bil, synge til høy musikk og le til jeg ikke klarer å puste lenger - og det har vi gjort ganske lenge allerede.

For tida befinner de seg på norgesferie i Skaarungen i Lofoten, hvor Lorentzen forteller at de koser seg «gløgg i hjel».

- Vi har vannet rett nedenfor verandaen, fjell på alle kanter, og i går satt vi i en deilig stamp til langt på natt i strålende solskinn, forteller hun.

Nyheten om at Lorentzen og Visnes hadde blitt et par fikk både positive og negative reaksjoner. Overfor Se og Hør forklarte 31-åringen at både venner og familie hadde vært veldig støttende, og at ingen var sjokkerte over at de to hadde blitt et par.

RYKTER: Siv Meyer er en av deltakerne i årets «Ex on the beach», og med sirkuset følger rykter. Video: Dplay. Vis mer

- Kaster opp av det

Likevel opplevde treningsprofilen å få tilsendt noen bibelsitater og ekle tekstmeldinger fra noen som hadde søkt henne opp på nettet.

Lorentzen la heller ikke skjul på at hun hadde fått noen meldinger fra menn som ytret et ønske om å se på henne og Visnes mens de ligger sammen. Det beskrev 31-åringen som «helt sykt forkastelig».

- Bare se for deg at noen hadde sendt en slik melding til et heterofilt par? Det ville aldri skjedd, og sier sitt om kvinnesynet til avsenderen. De tror og mener at kvinnens seksualitet utelukkende er skapt for mannens nytelse, og jeg kaster opp av det, fortalte hun.

Videre mente hun at det er noe med denne tanken om at kvinner og deres seksualitet er skapt for mannen.

- All pornografi hvor jenter ligger sammen er skapt slik at det skal være deilig for den som ser på, ikke for dem som ligger sammen. Jenter som «hooker» blir sett på som «hot», og tankene om at ei jente som er sammen med ei jente «egentlig trenger en mann», er fremdeles veldig tilstedeværende, mente hun.

Lorentzen forklarte også at hun hadde fått tilsendt en skjermdump fra nettsamfunnet Jodel hvor flere hadde spekulert på om forholdet deres var et PR-stunt.

- Jeg tenker egentlig ikke så mye om det, annet enn at det definitivt ikke er det det er, og at jeg aldri ville brukt mitt eget og Julies privatliv for å få oppmerksomhet på den måten, konstaterte hun overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Røper ny kjæreste: - Stolt av å være homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer