Herman Flesvig:

Tar forholdet et steg videre

Komikeren med privat avsløring på Reiseradioen.

AVSLØRER: - Jeg er en veldig heldig gutt som er sammen med henne. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under årets Gullruten-utdeling avslørte den populære komikeren Herman Flesvig (28) at han hadde fått seg kjæreste. Da hadde det lenge gått rykter om at NRK-profilen hadde funnet kjærligheten, og overfor Se og Hør sa 28-åringen at han hadde det svært bra med sin utkårede.

- Det har tatt sin tid. Det er veldig hyggelig. Jeg er en veldig heldig gutt som får være sammen med henne, sa Flesvig, som ikke ønsket å røpe hvem hans nye kjærlighet er.

Nå røper den «Førstegangstjenesten»-aktuelle komikeren i et intervju på Reiseradioen på NRK at han og kjæresten nå tar forholdet et steg videre. Flesvig gjester Reiseradioen for å snakke om den nye sesongen av «Førstegangstjenesten» som er ferdig innspilt, men etter hvert dreies temaet inn på 28-åringens privatliv.

Flesvig røper nemlig overfor programledersøstrene Else Kåss Furuseth (39) og Cecilie Kåss Furuseth (36) at han for tida holder på å flytte, og da er førstnevnte raskt ute med å spørre om komikeren nå skal bli samboer.

- Jeg blir samboer, sier Flesvig til stor jubel hos programlederne.

BEKLAGER: De siste dagene har det stormet mot komiker og tv-profil Herman Flesvig etter at det ble kjent at han i helga hadde reist på hyttetur. Nå beklager han. Video: Instagram/@hermanflesvig Vis mer

Lav profil

Videre får 28-åringen spørsmål om hvordan han og kjæresten skal innrede sin nye bolig, og da kan han røpe at han ikke er særlig glad i nips og at de er ganske samkjørte på interiør-fronten.

Flesvig har sagt lite om sin nye flamme, og fortalte til pressen under Gullruten at han ville holde forholdet nokså privat - men nå skal de altså flytte sammen.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Flesvig til denne saken. Han har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

Det var som nevnt under Gullruten-utdelingen i juni at den populære komikeren bekreftet at han hadde fått seg kjæreste, uten at han ville si hvem den utkårede var.

28-åringen har den siste tida hatt stort suksess med humorserien «Førstegangstjenesten». Han har også vært å så i serien «Allerud VGS» tidligere i år.

HET: Herman Flesvig er i vinden for tiden, og nå har han sluppet låta «Josefine». Produsent: Anders Nilsen Vis mer

Fikk hytte-kritikk

Selv om Flesvig er et kjent og populært fjes, har han ikke vært skånet for kritikk i sosiale medier. Midt under coronakrisa la han nemlig ut flere bilder i sosiale medier av at han var på hyttetur med en vennegjeng - noe som kort tid senere ble forbudt.

Da hadde det kommet regler fra myndighetene om at man skulle holde seg hjemme, og holde avstand fra andre mennesker.

Blant bildene var det en «selfie» sammen med en samling mennesker, i tillegg til et bilde av et snødekket landskap med utsikt over andre hytter.

RUTETE NINJA: Midt i intervjuet med Nicolay Ramm, stuper Herman Flesvig inn fra siden for å gi Ramm en liten skjennepreken. Vis mer

Kort tid etter haglet kritikken mot 28-åringen på den anonyme appen Jodel, der fansen hudflettet komikeren for brudd på rådene fra myndighetene.

- Herman har ikke vært på reise. Han er ikke i karantene, og han dro på hytta før han fikk med seg oppfordringen om å ikke reise. Utover det har jeg ingen kommentar, sa Flesvigs manager, Laila Robe Ludvigsen til Se og Hør i midten av mars.

Kort tid etterpå la komikeren seg flat for det inntrufne.

LES OGSÅ: Slik gikk det med tv-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer